Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDINI SE OGLASIO

Vatreni nakon poraza poslao poruku navijačima

ađarska - Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
25.03.2019.
u 11:31

"Kako smo znali proslaviti pobjede, moramo znati podnijeti i poraze. Jedna loša utakmica neće pokvariti zajedništvo ove ekipe i simbiozu s navijačima", napisao je Vida

Hrvatski nogometaši nisu se oglašavali na društvenim mrežama nakon jučerašnjeg iznenađujućeg poraza od Mađarske. Jedini koji se javio na Instagramu bio je Domagoj Vida.

"Kako smo znali proslaviti pobjede, moramo znati podnijeti i poraze. Jedna loša utakmica neće pokvariti zajedništvo ove ekipe i simbiozu s navijačima", napisao je Vida i dodao:

"Znamo da možemo i moramo puno bolje od ovoga što smo odigrali jučer i to ćemo napraviti protiv Walesa u Osijeku. Hvala navijačima na potpori u Budimpešti."

Velika većina igrača nakon utakmice nije htjela davati izjave, no zato je kapetan Luka Modrić poručio:

– Definitivno se moramo probuditi, prvo upozorenje bilo je protiv Azerbajdžana. Moramo se razbuditi jer ćemo inače imati problema. Napravili smo veliki uspjeh, ali to sada moramo ostaviti sa strane. Ranije sam rekao da će biti teška grupa i to se pokazalo. Moramo se razbuditi. 

>> Pogledajte izjavu Zlatka Dalića nakon poraza


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije