Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI NA FINALE

Vatreni nakon poraza od Engleske otišli gledati Novaka Đokovića

Finale
Foto: Printscreen
19.11.2018.
u 10:29

Video s tribina na svojim su Instagram profilima objavili Andrej Kramarić i Ante Rebić.

Hrvatski nogometni reprezentativci jučer popodne na Wembleyju igrali protiv Engleske i izgubili s 2:1 nakon čega je dio vatrenih otišao u londonsku O2 Arenu ispratiti finale završnog teniskog Mastersa u kojem su se sastali Srbin Novak Đoković i Nijemac Alexander Zverev.

Trofej je na kraju otišao u ruke mladog Nijemca koji je slavio sa 6:4 i 6:3. Video s tribina na svojim su Instagram profilima objavili Andrej Kramarić i Ante Rebić.

Naši nogometaši u odličnim su odnosima s najboljim tenisačem svijeta i uvijek se srdačno pozdrave kada se sretnu. A Đoković je ovoga ljeta, nakon što je Srbija ispala sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, poručio:

- Navijam za Hrvatsku i nadam se da će osvojiti naslov.

>> Pogledajte što je snimio Andrej Kramarić

Komentara 9

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:33 19.11.2018.

Đole Hrvatina suosjeća sa svojima pa je namjerno izgubio da se osjeća isto ko i sunarodnjaci

DI
Diosiario
12:38 19.11.2018.

Sramota je uopće jedan tako ružan, negledljiv i dosadan "sport" kao što je tenis uopće stavljati u istu rečenicu. S nogometom. Ej, nogomet. Da smo pobjedili Francuze u finalu svjetskog prvenstva Hrvatska bi eksplodirala, fešta bi trajala sedam dana. A A ne tenis. Tu ako dobijemo Francuze u finalu tog Davis cupa što je teniska inačica svjetskog prvenstva tu nitko neće ni čašu vode popiti. Kakav tenis, takozvani sport pun prekida, premalo igre, pa im svaka sitnica smeta, pa ne sije muha zazujati pa ne smije pasti kap kiše, a publika sve odreda snobovi koji ni sami ne žele priznati kako se dosađuju.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:38 19.11.2018.

Mozda su isli gledati Njemca Zvereva haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije