Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR
Povratak na članak

Vatreni na Poljudu su prilika da se zakopaju ratne sjekire i prošlost ostavi po strani

Naša izabrana vrsta rijetko je gostovala u Dalmaciji u posljednja dva desetljeća, publika ih je s tribina posljednji put u gledala 2012. godine protiv Švicarske (protiv Italije smo bili pod kaznom pa su tribine bile prazne, nap.a..), ali sada se u Splitu igra baš pravi šlager.

Komentari 12

Avatar mos_mislit
mos_mislit
14:25 15.09.2019.

Split ima mogućnost da ugosti reprezetaciju. E sad će se vidit gdje smo. Provokatora će bit i oni nas nezanimaju. Vrijeme je da se osjeti bilo Dalmacije i Splita.

VL
MA
marmelada
16:36 15.09.2019.

Hajdukovci su uvijek bili uz vatrene samo što je onih 1-2 % jugovića uvijek imalo glavnu riječ i još ima u strukturama Hajduka i naravno imali su uvijek vjetar u leđa od većine hrvatskih medija, valjda će se i toto promjeniti jednog dana.. Dabogda da opet ne dođu plaćenici da sabotiraju reprezentaciju po tko zna koji put..

VL
VT
vecernji_tabloid_popa_tolja
07:41 15.09.2019.

Ne moze to tako, nogometni saved pod kontrolom je jedne udbaske organizacije da ne kazem partije. U reprezentaciji treba imati ciste odnose ....... Hajduk daje i proizvodi reprezentativce koliko moze ali navijaci tesko mogu oprostiti privatizaciju nacionalne vrste u liku i djelu osudjenog lopova danas je on na sluzbenom hodocascu u Međugorje i tako ne znam kako ce zavrsiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.