Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operacija Rusija

Vatreni kreću s pripremama 26. svibnja, okupljanje u Zagrebu

Hrvatska reprezentacija
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/7
14.05.2018.
u 13:02

U subotu, 2. lipnja odabranici izbornika Zlatka Dalića putuju u Liverpool gdje će Hrvatska dan kasnije odmjeriti snage protiv peterostrukog svjetskog prvaka Brazila

Hrvatska nogometna reprezentacija 'akciju Rusija' počet će 26. svibnja okupljanjem u Zagrebu nakon čega vatreni sele u Rovinj gdje će odraditi pripreme.

Reprezentacija će u Rovinju boraviti do 2. lipnja gdje će trenirati na stadionu NK Rovinja. U subotu, 2. lipnja odabranici izbornika Zlatka Dalića putuju u Liverpool gdje će Hrvatska dan kasnije odmjeriti snage protiv peterostrukog svjetskog prvaka Brazila.

Hrvatska reprezentacija
1/15

Od 4. do 7. lipnja hrvatska vrsta će boraviti u Opatiji, a trenirat će na stadionu HNK Rijeke.

U četvrtak, 7. lipnja reprezentacija odlazi u Vukovar, a dan kasnije će u Osijeku odigrati utakmicu protiv Senegala. Bit će to posljednji pripremni susret vatrenih uoči svjetskog prvenstva u Rusiji.

Nakon utakmice igrači će dobiti dva dana slobodno, a 11. lipnja reprezentacija leti u St. Peterburg, a potom autobusom do svoje ruske baze u odmaralište "Šumska rapsodija" koji se nalazi u mjestu Iličevo u Zelenogorsku, 60-ak kilometara od St. Peterburga. Odmaralište s četiri zvjezdice nalazi se u vrlo mirnom kraju, smješten između šume i jezera, pa nudi idilično prirodno okruženje za boravak reprezentacije.

Reprezentacija će u Rusiji trenirati na stadionu Roščinu, udaljenom 15 minuta vožnje od hotela. 

Prvi nastup na svjetskom prvenstvu hrvatska vrsta će imati 16. lipnja u Kalinjingradu protiv Nigerije, pet dana kasnije je ogled protiv Argentine u Nižnji Novgorodu, a posljednji nastup u skupini imat će 26. lipnja u Rostovu na Donu protiv Islanda.

Komentara 2

ČI
čikaga
16:50 14.05.2018.

Biti će dobre porcije u Rusiji. Nakon grupnog razigravanja naši greju domeka na morje i ostale destinacije. To je realnost ove repke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije