Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA JARUNU

Vatreni kažnjen jer je vrijeđao policajce: 'Što me je***?!'

Tin Jedvaj
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
10.07.2019.
u 14:09

Hrvatski reprezentativac i branič Bayer Leverkusena navedenog je dana s prijateljima igrao košarku na Jarunu, a netko se od građana žalio na buku pa su stigli policajci.

Općinski prekršajni sud u Zagrebu osudio je nogometaša Tina Jedvaja koji je 19. lipnja 2017. godine u Zagrebu vrijeđao policajce prilikom intervencije. Izrečena mu je kazna od 193 kune, prenose 24sata.

Hrvatski reprezentativac i branič Bayer Leverkusena navedenog je dana s prijateljima igrao košarku na Jarunu, a netko se od građana žalio na buku pa su stigli policajci.

– Što me je**** što igram košarku, a cijeli grad ori od INmusic festivala – rekao je Jedvaj policajcima. Nakon toga nogometaš je rekao policajcu da živi u Njemačkoj, što ovaj nije povjerovao pa je Jedvaj pristao otići s policajcima. Na sudu je ispitan policajac koji je kazao da ih je Jedvaj vrijeđao prilikom intervencije.

Jedvaj je na temelju Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira kažnjen sa 193 kune. Ako u roku uplati dvije trećine novčane kazne, smatrat će se da je kazna u cijelosti uplaćena.

Ključne riječi

Komentara 9

DA
dalibla
14:50 10.07.2019.

Sve skupa je smiješno.Prvo ako netko igra neki sport ne znači da je šah pa su svi ko muhe.Drugo kazna od 193 kune..A za pojas 500

MA
macor3
14:36 10.07.2019.

takva kazna postoji jedno u jednoumlju ne smijes vrijedati policiju ne smijes nista reci politicaru tipicno jednoumlje

ST
Stipan
15:12 10.07.2019.

Pun je sebe ovaj samozaljubljeni grijač kulpe u Leverkusenu . Nikakav igrač taj balavac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije