Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI HRVATSKI TRANSFER

Vatreni će se prodati za čak 100 milijuna eura! Doznajemo tko ga želi dovesti

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
19.05.2022.
u 08:40

Suprotno informacijama, u Londonu na pregovorima nisu Gvardiolov otac ili menadžer, za to je još podosta rano. Tek je svibanj, ono pravo počinje krajem lipnja ili tijekom srpnja.

Joško Gvardiol (20) gotovo sigurno neće dočekati iduću sezonu u Leipzigu, ali za klasnog defenzivca zainteresirani će morati platiti oko stotinu milijuna eura, koliko traži njegov klub. Takav novac, čini se, imaju u Londonu.

Naime, unatoč posljednjim glasinama o tome da je sve dogovoreno s Chelseajem, još ništa nije dogovoreno i čini se da je Tottenham konkretniji u lovu na svjetski talent, što nam je neslužbeno i potvrđeno.

Jer, Chelsea još uvijek nije riješio pitanje vlasničke strukture i tko zna hoće li to biti uopće riješeno do kraja ljetnog prijelaznog roka. A to je najbitnija stavka, bez koje Chelsea ne samo da neće moći dovesti Gvardiola, nego ne bi mogao financijski istrpjeti obveze prema igračima koje trenutačno ima pod ugovorom.

Soccer Football - Bundesliga - RB Leipzig v VfL Wolfsburg - Red Bull Arena, Leipzig, Germany - January 23, 2022 RB Leipzig's Josko Gvardiol scores their second goal REUTERS/Annegret Hilse DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO. Photo: Annegret Hilse/REUTERS
Foto: Annegret Hilse/REUTERS, ilustracija

Ne treba zanemariti ni interes Newcastlea koji će ovog ljeta slagati momčad za titule, što ne čudi jer radi se o najbogatijem klubu na svijetu. Za njih stotinu milijuna eura ne bi predstavljalo toliki problem, posebno jer je Gvardiol nogometaš budućnosti i dugoročno rješenje.

Također, suprotno informacijama, u Londonu na pregovorima nisu Gvardiolov otac ili menadžer, za to je još podosta rano. Tek je svibanj, ono pravo počinje krajem lipnja ili tijekom srpnja. I u Leipzigu su svega svjesni, zadovoljno trljaju ruke i čekaju prvi klub koji će se približiti ili ispuniti njihove uvjete za puštanje ponajboljeg igrača.

Ne treba na kraju ni smetnuti s uma igrača koji je stigao iz Dinama prošle godine za 18,8 milijuna eura. A prema Transfermarktu, trenutačno vrijedi 30 milijuna eura...

>>> Joško Gvardiol u vrijeme dok je još bio nogometaš Dinama

Ključne riječi

Komentara 8

BS
Blue_shirt
11:02 19.05.2022.

Dinamu se smijesi u ovim kombinacijama dodatnih 16mil€ , ha ha ha... jos na to dodatnih 3mil € od Olma za ulazak u LP i ostale bonuse... Pa jos cca 20mil€ za ulazak u skupine europskih natjecanja.... Dakle zatvoren samo iz ovih kombinacija proracum za 2023...

Avatar southman
southman
08:56 19.05.2022.

Malo je to. Najmanje 300 milijuna.

RE
RedTree
13:49 19.05.2022.

Da stotinu milijuna. Ma kad iznosimo cifre zaokružimo na milijardu. Tottenham uvijek škrt na odštetama, a Chelsea još ne zna ni gdje je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije