Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska:

Vatreni Barišić i Juranović igrali u remiju Rangersa i porazu Celtica

Europa League - Group G - Real Betis v Celtic
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
19.09.2021.
u 19:04

Rangers je na svom Ibroxu odigrao 1-1 protiv Motherwella, dok je Celtic izgubio sa 0-1 na gostovanju kod do ovog kola posljednjeg Livingstona

Hrvatski nogometni reprezentativci Borna Barišić i Josip Juranović odigrali su po svih 90 minuta za škotske velikane Rangers, odnosno Celtic u 6. kolu, no oba su sastava kiksala. 

Rangers je na svom Ibroxu odigrao 1-1 protiv Motherwella, dok je Celtic izgubio sa 0-1 na gostovanju kod do ovog kola posljednjeg Livingstona.

Na Ibroxu je Rangers poveo golom Sakale (12), a na 1-1 poravnao je Woolery (66), dok je pobjedu Livingostonu na njegovoj Tony Macaroni Areni protiv Celtica osigurao Shinnie (25).

Usprkos ovom kiksu, Rangers se vratio na vrh ljestvice sa 13 bodova, jednim više od Hiberniana i Heartsa, dok je Celtic šesti s devet bodova.

Motherwell je četvrti sa 11 bodova, dok je Livingston prvom pobjedom u sezoni skočio na devetu poziciju s četiri boda, koliko ima i 10. Saint Mirren, dok su na dnu Ross County i Dundee sa po tri boda. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije