Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U PULI

Vatrene neće prenositi HTV, Nova TV ni RTL, evo gdje možete gledati utakmicu Hrvatske

Hrvatska slavlje
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
19.11.2019.
u 09:14

Vatreni će biti bez najboljeg igrača, kapetana Luke Modrića koji se nakon dogovora s izbornikom Dalićem vratio u Real Madrid.

Nakon što su u subotu Dalićevi izabranici osigurali plasman na Euro, danas ih u Puli očekuje prijateljska utakmica protiv Gruzije, 90. reprezentacije svijeta.

Vatreni će biti bez najboljeg igrača, kapetana Luke Modrića, koji se nakon dogovora s izbornikom Dalićem vratio u Real Madrid.

Bit će ovo dobra prilika za Zlatka Dalića da isproba neka nova rješenja u igri i pruži priliku igračima koji su manje igrali u kvalifikacijama. 

Za razliku od utakmice sa Slovačkom, utakmicu neće prenositi Nova TV nego će se vatreni moći pratiti na Doma TV-u. Susret počinje u 18 sati, a emisija kreće pola sata ranije.

Podsjećamo, hrvatska reprezentacija izborila je plasman na Euro, a uoči ždrijeba bit će u drugoj jakosnoj skupini, što znači da za protivnike može dobiti Italiju, Englesku, Španjolsku...

Protivnike na Euru, koji se iduće godine igra u 12 europskih gradova, doznat ćemo na ždrijebu koji se 30. studenoga održava u Bukureštu.

>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao nakon plasmana na Euro

Ključne riječi

Komentara 18

WE
weAreCro
11:27 19.11.2019.

Zgadi mi se i utakmica i sve prije i poslije nje kad se sjetim milion reklama i komentatatora sa govornom manom koji samo baljezga gluposti i voditelja i njihovih gostiju u studiju... sve skupa tragedija. Ovaj put televizor ide na mute i pojacat radio prijenos.

Avatar MADO
MADO
13:26 19.11.2019.

HRT neće prenositi utakmicu, kažu da nemaju novca, nije im dovoljno stotine milijardi kuna koje mjesečno maznu od preplate, jedva imaju za plaće koje iznose skromnih 30.000 kuna, ali ne morate brinuti utakmicu će prenositi RTS.

KA
kalimera
12:48 19.11.2019.

HRT uhljebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije