Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Triglav liga:

Pobjede Primorja, Mladosti i Mornara

Primorje - Eger
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/6
22.11.2015.
u 21:07

Na ljestvici vodi Jug CO sa 27 bodova, Primorje EB je na drugom mjestu sa 24 boda, a treći je Jadran HN sa 21 bodom.

Vaterpolisti Primorje Erste banke, Mladosti i Mornar Brodospasa ostvarili su pobjede u utakmicama 10. kola regionalne Triglav lige.

Primorje EB je na gostovanju u Novom Sadu porazilo Vojvodinu 13:6, Mladost je u Kragujevcu pobijedila Radnički 10:5, dok je Mornar BS u Splitu bio bolji od Crvene zvezde 13:10.

Vojvodina je nakon prve četvrtine vodila protiv Primorja 2:0, no iduće dvije dionice Riječani su dobili 10:0 i razriješili sve dvojbe oko pitanja pobjednika. Posljednju četvrtinu Vojvodina je dobila 4:3 samo ublaživši poraz. Primorje su do pobjede predvodili Petar Muslim, Ivan Buljubašić i Antonio Petrović sa po dva gola. 

Mladost su do pobjede u Kragujevcu predvodili Marko Valečić i Fran Paškvalin sa po dva gola, dok je kod domaćina najefikasniji bio Marko Martinić postigavši tri gola. 

Mornar BS je u Splitu pobijedio Crvenu zvezdu 13:10, a domaćine je predvodio Marino Čagar sa četiri gola. 

Na ljestvici vodi Jug CO sa 27 bodova, Primorje EB je na drugom mjestu sa 24 boda, a treći je Jadran HN sa 21 bodom. Slijede Partizan i Mladost sa po 16 bodova, Mornar BS ima deset bodova, POŠK sedam, Crvena zvezda šest, a posljednja dva mjesta drže Vojvodina (3) i Radnički (2). 

REZULTATI:
Mornar BS -  Crvena zvezda  13:10
POŠK - Partizan                      7:14
Vojvodina - Primorje EB         6:13
Radnički - Mladost                  5:10

POREDAK: Jug CO 27, Primorje EB 24, Jadran HN 21, Partizan 16, Mladost 16, Mornar BS 10, POŠK 7, Crvena zvezda 6, Vojvodina 3, Radnički 2. 

>> Jug uvjerljivo slavio protiv Jadrana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije