Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALKE PRVO

Vaterpolistice na korak do EP-a, tamo vjerojatno čekaju Srpkinje!

Petra Bukić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
25.10.2019.
u 14:54

Prođu li Portugalke, naše bi se vaterpolistice u Budimpešti u skupini A borile za jedno od prva četiri mjesta koja vode u četvrtfinale.  U toj su skupini još Mađarska, Grčka, Rusija te bolje iz dvoboja Češka - Srbija i Slovačka - Turska, vjerojatno Slovačka i Srbija

Hrvatske vaterpolistice još samo jedan korak dijeli od nastupa na Europskom prvenstvu u Budimpešti.

Izabranice Marija Ćalete u prvoj su utakmici završnog kvalifikacijskog kruga pobijedile Portugalke u Lisabonu s 14:13, pa će im u subotu u 18 sati u uzvratnom dvoboju u Šibeniku biti dovoljan i remi. No, u našem taboru nitko ne misli braniti stečeno, nego napasti od prve minute i doći do nove pobjede.

- Odradili smo sve što je bilo zacrtano i što smo mogli, a sad je na djevojkama da dobrom igrom i maksimalnom usredotočenošću dokažu da su bolje od Portugalki. Ja sam uvjeren da nam Budimpešta ne može izmaći - kaže Ćaleta.

Problema s ozljedom imala je Petra Bukić, ali i ona će pomoći suigračicama koliko bude mogla.

Prođu li Portugalke, naše bi se vaterpolistice u Budimpešti u skupini A borile za jedno od prva četiri mjesta koja vode u četvrtfinale.  U toj su skupini još Mađarska, Grčka, Rusija te bolje iz dvoboja Češka - Srbija i Slovačka - Turska, vjerojatno Slovačka i Srbija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije