Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale

Vaterpolisti Juga osvojili treći naslov hrvatskog prvaka u nizu

Jug CO - hrvatski vaterpolski prvak
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/9
30.05.2018.
u 20:35

Vaterpolisti Juga, koji su bili veliki favoriti za naslov, u četvrtoj utakmici nisu pružili Mladosti niti najmanju šansu da produže finalnu seriju

U četvrtoj utakmici finala doigravanja prvenstva Hrvatske vaterpolisti Juga CO su u srijedu u Zagrebu svladali Mladost s 9-4 (3-1, 2-0, 1-1, 3-2), te su s 3-1 u pobjedama osvojili treći naslov prvaka u nizu, a 14. ukupno.

Vaterpolisti Juga, koji su bili veliki favoriti za naslov, u četvrtoj utakmici nisu pružili Mladosti niti najmanju šansu da produže finalnu seriju.

Jug CO - hrvatski vaterpolski prvak
1/6

Ekipu Juga predvodio je Luka Lončar s četiri gola, Maro Joković i Javier Garcia zabili su po dva pogotka, a Hrvoje Benić jedan. Kod Mladosti Cosmin Radu, Ivan Domagoj Zović, Pavo Marković i Fran Paškvalin postigli su po jedan gol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije