Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJA ZA MEDIJE

Vaterpolist Zvezde: Porezali su me po nozi, vikali da sam četnik

crvena zvezda
Foto: 24sata
11.02.2019.
u 12:51

– U napadu sam najgore prošao, ostao sam samo u trenirci, vikali su "ubij četnika" i "skini to". Udarali su me, jurili su za mnom s nožem, porezali su me po nozi, jedino rješenje bilo je da skočim u more.

Vaterpolisti Crvene zvezde organizirali su konferenciju za medije u Beogradu na kojoj su ispričali što se dogodilo u subotu u Splitu.

– Vidjeli smo da nas konobar gleda čudno, uvjeravao sam sebe da nije zbog nas. Ne baš prijateljskim tonom upitao je Kralja što mu je to na majici. Kralj je rekao: "Grb Crvene zvezde, došao sam igrati." On je prijeteći rekao: "Bolje pokrij to." Oni su mislili da je šala, a ja sam predložio da promijenimo kafić. Otišli smo u susjedni lokal. Nakon 20 minuta nasrnuli su huligani. Prišli su s leđa, počeli udarati – rekao je vaterpolist Dušan Vasić.

– Kralj je najgore prošao, pisao je poruku, udaren je u nos, mi po glavi i leđima. Ja sam bio civilno obučen, a Kralj i Maksimović u trenirkama, pa su ih jurili. Kralj je skočio u more da bi sačuvao glavu. Jedan je imao nož, a bacali su predmete na njega dok je bio u moru. Žao mi je jer nosim pozitivne dojmove iz Splita dok sam igrao tamo. A sada nitko nije ponudio pomoć. Nitko nije pitao treba li nam išta – rekao je Vasić, a zatim se nadovezao Miloš Maksimović:

– Mi nismo imali namjeru provocirati. Kad je počeo napad, vidio sam ih i pokušao izaći i potrčao sam na drugu stranu. Potrčali su za mnom, jedan je imao šipku na izvlačenje. Pogodio me u nogu. Pobjegao sam, ušao u hotel. Imali smo osjećaj kao da ih je bilo mnogo više, zbog gužve i povika. Imao sam na sebi trenirku i preko nje jaknu zakopčanu do grla.

Vratar Aleksandro Kralj ispričao je kako je skočio u more.

– U napadu sam najgore prošao, ostao sam samo u trenirci, vikali su "ubij četnika" i "skini to". Udarali su me, jurili su za mnom s nožem, porezali su me po nozi, jedino rješenje bilo je da skočim u more. Poslije je policija rekla da sam se tako spasio. Tada je krenuo kaos. Skupili su se ljudi, ali oni su nastavili vikati da sam četnik... – rekao je Kralj.


 

Ključne riječi

Komentara 153

Avatar BilanMandić
BilanMandić
13:00 11.02.2019.

A šta bi se dogodilo da su hodali u recimo dresovima Dinama?

NO
Non
13:09 11.02.2019.

Hrabri napadači znaju da nož i palica pomažu protiv golorukih i nespremnih za borbu, al isto znaju da su kojim slučajem upali u more za ovim sto pliva 6h dnevno da bi ih podavio sa dva prsta. Svu trojicu. Istovremeno.

PL
plavibljesak
13:01 11.02.2019.

Delije na Ovčari su bili humaniji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije