Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Varaždinci napravili divnu gestu, a zatim uzeli dva boda Dinamu na Maksimiru

Dinamo i Varaždin sastali se u 34. kolu HT Prve lige
Sanjin Strukic/PIXSELL
12.05.2021.
u 20:02

Uoči početka susreta su gosti prilikom izlaska "Modrih" na teren priredili špalir za nove prvake i tako im odali počast za sjajan rezultat ove sezone

U susretu 34. kola Prve HNL Dinamo i Varaždin su na stadionu Maksimir odigrali 2-2 čime su gosti osvojili važan bod u borbi za prvoligaški spas. Dinamo je vodio 1-0 i 2-1, no Varaždin se oba puta uspio vratiti.

Golove za "Modre" zabili su Luka Ivanušec (9) i Dino Perić (40), dok su za goste bili strijelci Agon Elezi (35) i Andris Herrera (59).

Dodajmo kako su uoči početka susreta gosti prilikom izlaska "Modrih" na teren priredili špalir za nove prvake i tako im odali počast za sjajan rezultat ove sezone.

Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Rijeke (5-1) u prošlom kolu i matematički osigurao 22. naslov prvaka Hrvatske, dok se Varaždinci grčevito bore za prvoligaški spas.

Hrvatski prvak je već u devetoj minuti stigao do prednosti. Gosti nisu najbolje izbili loptu, nakon čega je Dinamo sjajnom akcijom s dva dodira izigrao posljednju liniju i Ivanušec je lakoćom postigao svoj sedmi pogodak u sezoni.

U 17. minuti sjajnu priliku je imao Gavranović, no Zelenika je obranio zicer. Gosti su izjednačili u 35. minuti, kada se Elezi najbolje snašao zabivši za 1-1.

No, radost gostiju nije dugo trajala. Pet minuta kasnije Dinamo je stigao do nove prednosti. Majer je ubacio iz kornera, a Perić glavom zabio za 2-1.

Varaždin se u 59. minuti još jednom vratio. Gosti su izveli brzu kontru, Elezi je poslao dugačku loptu do Obregona, a ovaj sjajno uposlio Herreru koji je smireno pogodio za novo izjednačenje.

Do konca susreta Dinamo je dominirao, međutim bez konkretne završnice i gosti su uspjeli obraniti svoju mrežu.

 

POGLEDAJTE VIDEO: DINAMOVA 22 NASLOVA PRVAKA HRVATSKE

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
20:44 12.05.2021.

Zágrepčani napravili divnu gestu . Darovali bod.

DU
Deleted user
20:15 12.05.2021.

Dajte najte pa iz aviona se vidi kak je Dinamo pustio bod

FR
freeshooter
20:16 12.05.2021.

Ja si nemogu pomoći, svaki put kada ne meljemo, ja sam ljut na Krznara, ustvari tada je Profesor Baltazar...nikako da se uskladimo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije