Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEKLIĆ JUNAK

Varaždin se nakon drame s Lokomotivom probio na drugo mjesto, utakmicu sudio Cipranin

Lokomotiva i Varaždin sastali se u 9. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
11.09.2022.
u 23:17

Najbolji igrač utakmice bio je dvostruki strijelac Tonio Teklić, koji je u 29. minuti promašio i kazneni udarac.

U posljednjem susretu 9. kola SuperSport HNL-a Varaždin je na gostovanju pobijedio Lokomotivu sa 2-1 skočivši na drugo mjesto ljestvice.

Gosti su stigli do tri boda nakon nevjerojatne sudačke nadoknade u kojoj je Lokomotiva izjednačila na 1-1, da bi Varaždin zabio za pobjedu.

Najbolji igrač utakmice bio je dvostruki strijelac Tonio Teklić, koji je u 29. minuti promašio i kazneni udarac.

Teklić je u 26. minuti srušen u kaznenom prostoru, sam je izveo udarac s bijele točke i pogodio prečku. Rezultat se do konca poluvremena nije mijenjao pa se na odmor otišlo rezultatom 0-0.

Bivši veznjak splitskog Hajduka pogrešku je ispravio u 51. minuti sjajno pogodivši za 1-0. Lokomotiva je uspjela izjednačiti u sudačkoj nadoknadi, a strijelac je bio Marić. Kada se već činilo kako će susret završiti bez pogodaka, gosti su u trećoj minuti nadoknade dobili još jedan kazneni udarac. Ponovo je pucao Teklić i pogodio za pobjedu.

Dodajmo kako je susret vodio ciparski sudac Chrysovalantis Theouli u sklopu suradnje koju su dogovorili HNS i Ciparski nogometni savez o razmjeni sudaca i unapređenju sudačkih znanja.

U prvom nedjeljnom susretu Istra 1961 je na gostovanju pobijedila Slaven Belupo sa 3-0.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije