Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA KLUBA Popularnost Ivice Olića u Hamburgu raste iz dana u dan

Vapaj Nordbank Arene: Ostani Ivice!

18.12.2008.
u 08:41

Navijači HSV-a pokazali su u dvoboju Lige UEFA-e protiv Aston Ville koliko su odani Ivici Oliću i Mladenu Petriću, a to je učinio čak i službeni spiker na stadionu.

HSV je slavio protiv ''kombinirane'' momčadi Aston Ville s 3-1. Kao i obično, ili, kada je u pitanju natjecanje u Ligi UEFA-e, kao i uvijek, strijelci za HSV bili su Mladen Petrić i Ivica Olić. Petrić je zabio prvi gol u 18. minuti, a Olić preostala dva, u 30. i 57. minuti.

U nogometnom Hamburgu je glavna preokupacija ostanak Ivice Olića u HSV-u, budući da hrvatskom reprezentativcu na kraju ove sezone istječe ugovor. Olić je zatrpan ponudama, žele ga Bayern, Juventus, Valencia...

No, želi ga i HSV i dalje u svojim redovima. Koliko je ta želja jaka, može se prepoznati i iz jednog detalja susreta protiv Aston Ville. Nakon što je Olić zabio svoj prvi gol, a drugi za HSV, službeni spiker odlučio je putem razglasa javno uputiti poruku hrvatskom reprezentativcu:

- Ostani u Hamburgu, Ivice!

Navijači, njih gotovo 50 tisuća, zdušno su skandirali i Oliću i Petriću. Pogotovo nakon što ih je nizozemski trener Martin Jol obojicu povukao iz igre u drugom poluvremenu:

- Naravno da sam sretan što u svom sastavu imam Olića i Petrića. Mogli ste i večeras vidjeti koliko je Olić popularan u Hamburgu. Bilo gdje drugdje trava nije zelenija nego kod nas, nadam se da će ostati s nama. U suprotnome će nam biti jako teško - prokomentirao je Martin Jol.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije