Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost Klub sa Save želi upecati veliku ribu

Vanja Udovičić krenuo je prema Zagrebu, ali se još ne zna gdje će završiti

\'11.09.2010., Zagreb -  LEN EP u vaterpolu, utakmica za 3. mjesto muskih reprezentacija Srbije i Madjarske.  Vanja Udovicic.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
15.09.2010.
u 09:27

U očekivanju Udovičićeva odgovora, čelnici Mladosti dogovorili su Karačev ostanak i Perčinićev dolazak.

Niti je Mladost imala novca za njega niti je Vanja Udovičić baš neki veliki navijač žabaca. No, kako to u životu obično biva, splet različitih okolnosti može dovesti i do najčudnijih ljubavi. Tako su se klub sa Save i kapetan srbijanske reprezentacije prepoznali kao idealni partneri. Najboljem europskom vaterpolistu hitno je trebao klub, po mogućnosti što jači, koji ide na naslove, a ne neka učmala sredina u kojoj će stagnirati (pa je tako odbio i ruski Šturm), a Mladosti se dopala mogućnost da relativno jeftino može doći do velikog pojačanja.

Naravno da bi u slučaju da Udovičić odluči sljedeću sezonu provesti na Savi i ambicije kluba morale biti korigirane, dakle postavljene na najvišu razinu.

Ostao je problem cijene. Mladost nije mogla ponuditi više od 100.000 eura (nema ni toliko, ali, hajde, snaći će se) a Vanjin minimum bio je 150.000 eura. Naizgled nepremostiva razlika, ali Vanjin tata Davor, koji živi u Puli a nekad je išao zajedno u školu s našim legendarnim vratarom Karlom Stipanićem, nije odustajao. Želi sina u svojoj blizini, kad već Vanja mora otići iz Beograda, u kojem živi s majkom.

Osim Mladosti, spominjani su i Primorje, Savona, Budva, ali gdje će završiti Udovičić još se ne zna. Izvori iz Beograda dojavili su nam da je kapetan Srbije krenuo put Zagreba, ali u Mladosti su demantirali da su se s njim i našli. Bit će da je produžio dalje.

No, kako tata Udovičić nije javio čelnim ljudima ni da ni ne, neizvjesnost je ostala. Len je produljio rok za prijavu igrača za još dva dana, pa je Mladost još toliko dala i Udovičićima.

Ako na kraju i ne dođe do braka između Vanje i žabaca, ne može se reći da u jednom trenutku iskrica ljubavi nije zasvijetlila.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Majur
10:18 15.09.2010.

Dodji Franja-Vanja Udovicicu medju svoje.......ovdje pripadas,a tamo si zbog politike morao cak i ime mijenjat......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije