Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Vanja: Svaku utakmicu želim odigrati najbolje

'19.10.2010., bazen PVC Mladost na Savi, Zagreb - Jadranska vaterpolo liga, 1. kolo, HAVK Mladost - VK Medvescak. Nikola Samodol, Vanja Udovicic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
19.10.2010.
u 23:25

Udovičić se predstavio Zagrepčanima.

Profesionalac od glave do pete! To bismo za Vanju Udovičića ustvrdili i kad igra za Srbiju, pa to možemo ponoviti i nakon njegova debija za Mladost pred zagrebačkom publikom. U pobjedu nad Medveščakom 12:5 (3:1, 3:2, 3:0, 3:2), u odgođenom susretu prvog kola Jadranske lige,

Vanja je ugradio tri svoja pogotka (ostali strijelci za Mladost bili su Živković (2), Hinić (2), Perić, Petković, Karač, Muslim i Buljubašić, a za Medveščak K. Milaković (2), I. Milaković, Martinić i Geratović), ali je i zapovijedao igrom, presijecao suparničke napade, zagrijavao rezervnog vratara Piska (veći dio utakmice na vratima je bio Marcelić, Pavić je imao temperaturu). Vidi se da uživa u igri.

– Dobro, nije SP, ali ja se trudim u svakoj utakmici odraditi posao najbolje što mogu. Zato sam i došao u Mladost. Nisam još u godinama kad ću preskakati utakmice – kazao je Vanja.

Perica Bukić, dopredsjednik HVS-a, na pragu je pak razrješenja problema zvanog dug od 200.000 eura Lenu. Trećinu tog iznosa pokrit će glavni sponzor HVS-a Janaf, a za ostalo će se pobrinuti Vlada RH na čelu s premijerkom Jadrankom Kosor.

U upravnom odboru HVS-a dogovoreno je da se utakmica Svjetske lige s Nizozemskom (16. studenoga) odigra u Dubrovniku, a ona s Italijom (19. travnja 2011.) u Rijeci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije