Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Vanja Božičković: Odlazim sa čela umaškog turnira

27.07.2014., Umag - 25. Vegeta Croatia open, ceremonija proglasenja pobjednika finala. Vanja Bozickovic, Tommy Robredo, Franjo Lukovic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
02.01.2015.
u 08:30

Ime njegova nasljednika zasad nije poznato, a izabrat će ga vlasnik licencije koju drži Istraturist, odnedavno dio grupacije Lukšić Hrvatska.

Direktoru umaškog turnira ATP Vegeta Croatia Open Vanji Božičkoviću istekao je ugovor u rujnu te odlazi s pozicije prvog čovjeka najdugovječnijeg teniskog turnira.

– Iza mene je vrlo lijepih pet godina, uživao sam svaki dan koji sam proveo na mjestu direktora turnira i zahvaljujem svima koji su pomagali da budemo uspješni. Okrećem novu stranicu, ali ostajem u sportu, na čelu svoje agencije – kazao je Božičković.

U njegovu mandatu Marin Čilić osvojio je turnir, a upravo je on dao priliku mladoj zvijezdi Borni Ćoriću da debitira na Touru.

Dok je bio na čelu, umaški turnir još su osvajali Tommy Robredo, Oleksandr Dolgopolov, Juan Carlos Ferero i Nikolaj Davidenko.

Ime njegova nasljednika zasad nije poznato, a izabrat će ga vlasnik licencije koju drži Istraturist, odnedavno dio grupacije Lukšić Hrvatska.

>>Čilić otkazao Brisbane, neće igrati protiv Federera, Raonića i Nishikorija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije