Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamo će Udovičić?

Vanja bi ostao, a zovu ga Talijani

\'Vanja Udovicic of Serbia celebrates his goal against Montenegro during their European Water Polo Championships quarterfinal match in Zagreb September 7, 2010. REUTERS/Laszlo Balogh  (CROATIA - Tags:
Reuters
09.06.2011.
u 10:43

- U slučaju sličnih ponuda, Udovičić će svakako ostati u Mladosti - kazao je njegov otac Davor, koji je preuzeo i ulogu menadžera

Još će koji dan biti neizvjesno ostaje li Vanja Udovičić u Mladosti ili odlazi. Ima vrlo ozbiljne ponude talijanskih prvoligaša Savone i Posillipa, iako smo iz razgovora s njim stekli dojam da bi najradije ostao stanovnik Zagreba.

Mladost mu je dala ponudu koja je u skladu s financijskim mogućnostima kluba sa Save (dakle ugovor je nešto skromniji) i neko vrijeme za vaganje ponuda i donošenje odluke.

– U slučaju sličnih ponuda, Vanja će svakako ostati u Mladosti, prije svega zbog imidža i ambicija kluba – kazao je Vanjin otac Davor koji je na neki način preuzeo i ulogu menadžera.

Luki Lončaru čelnici Mladosti ponudili su poboljšani ugovor i očekuju da se očituje do ponedjeljka. Dotad će se sastati i s predstavnicima Medveščaka kako bi dogovorili još čvršću suradnju. Žapci su zainteresirani za jednog od sidraša sa Šalate (Geratovića ili Ćuka) te za K. Milakovića. Zauzvrat nude ostanak Martinića i jednoga od dvojice mladih vratara, Marcelića ili Piska.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije