Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cakir nam sudi

Van Persie o sucu na Maksimiru: Uefa kukavički podržava Cakira

Cunyet Cakir, Manchester vs Real (1)
Richard Pelham/NI Syndication/PIXSELL
21.03.2013.
u 15:01

- Najgore od svega što ga Uefa podržava. Mislim da je to kukavički. Zašto jednostavno ne kažu da nije dobro vidio situaciju - zapitao se Robin van Persie

Turčin Cuneyt Cakir sutra će dijeliti pravdu na utakmici Hrvatske i Srbije.

Mišljenja o Cakiru su podijeljenja nakon što je u utakmici Lige prvaka između Uniteda i Reala dao izravni crveni karton Naniju što je odredilo utakmicu. Dok naši sudački eksperti Mateo Beusan i Alojzije Šupraha smatraju da nije pogriješio što je isključio Portugalca , Englezi su još uvijek bijesni na njega.

- Najgore od svega što ga Uefa podržava. Mislim da je to kukavički. Zašto jednostavno ne kažu da nije dobro vidio situaciju - zapitao se Robin van Persie, napadač Manchester Uniteda.

36-godišenjm Cakiru sutra će na Maksimiru pomagati Tarik Ongun i Bahattin Duran, a četvrti sudac bit će Baris Simsek.

>>> Sve o utakmici Hrvatska – Srbija pratite na našem specijalu

>>> Cuneyt Cakir će suditi na Maksimiru protiv Srbije!

Komentara 4

SE
serđo
16:38 21.03.2013.

mišljenja o čakiru zaista su podijeljena, na engleze i ostale. naime, svima ostalima, pa tako i supervizoru collini je super, najbolji.

SE
serđo
16:39 21.03.2013.

obavijest novinaru - bitnije od naših sudačkih eksperata je ono što kaže collina, a on kaže da je odličan. sasvim slučajno se s time slažu i svi ostali osim engleza i ovog novinara.

CR
cro4ever
17:20 21.03.2013.

Svaka cast Turcinu,jer pravila nogometne igre kaznjavaju i neopreznu igru.Van Persie i Englezi bi se trebali pokriti usima ako se prisjetimo Svjetskog prvenstva u Juznoj Africi,kada Engleski sudac Webb na utakmici Nizozemska Njemacka,za karate udarac u prsa nije dodjelio ni zuti karton(mislim da je to ucinio De Jong)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije