Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači su presretni

Van Persie: Čudno je koliko sam morao čekati svoj prvi naslov

Robin van Persie (1)
Reuters/Pixsel
23.04.2013.
u 08:58

- Kad izgubite naslov kao mi prošle godine, uvijek je poseban doživljaj ponovo ga osvojiti

Manchester United jučer je i službeno potvrdio svoj 20. naslov prvaka Engleske. Najzaslužniji za to bio je Robin van Persie koji je u pobjedi protiv Aston Ville postigao sva tri gola. Zanimljivo, Nizozemac je tako u svojoj 30-oj godini osvojio prvi naslov prvaka u karijeri!

- Jako sam sretan! Čudno je koliko samo morao čekati prvi naslov prvaka. Osjećaj je fantastičan. Fantastični su i igrači i ova momčad. Ovo je naslov za sve njih, za trenere, liječnike, cijeli klub - govorio je nakon utakmice presretni Van Persie te dodao:

- Nije važno tko je zabio, važno je da smo pobijedili. Od prve minute bio je užitak igrati i bilo je lijepo zabiti tako rano. To nam je dalo krila.

Veteran Ryan Giggs bio je presretan.

- Kad izgubite naslov kao mi prošle godine, uvijek je poseban doživljaj ponovo ga osvojiti. Napravili smo to sa stilom.

>>United na krilima fenomenalnog Van Persieja došao do 20. naslova!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije