Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENER

Van Gaal potpisao na tri godine s Manchester Unitedom

Louis van Gaal
UES/Pixsell
19.05.2014.
u 15:31

Nizozemski stručnjak potpisao je na tri godine, a klupu će preuzeti nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu na kojem će sjediti na klupi 'oranja'.

Louis van Gaal bit će novi trener Manchester United, potvrdio je engleski velikan na službenim stranicama. Nizozemski stručnjak potpisao je na tri godine, a klupu će preuzeti nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu na kojem će sjediti na klupi 'oranja'.

- Van Gaalom smo osigurali usluge jednog od najboljih trenera današnjice. U karijeri je napravio puno velikih stvari, a Old Trafford mu nudi primjereno okružje kako bi postigao nova poglavlja u povijesti Manchester Uniteda - poručio je izvršni dopredsjednik 'crvenih vragova' Ed Woodward.

Van Gaalov pomoćnik bit će Ryan Giggs, koji je vodio klub u posljednje četiri utakmice ove sezone.

>> Van Gaal: Robin van Persie je moj kapetan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije