Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemački nogomet

Van Gaal: Nikad ne bih doveo Van Nistelrooyja

Ruud van Nistelrooy
AFP
02.02.2010.
u 09:11

Nizozemski stručnjak na klupi Bayerna Louis van Gaal (58) objasnio je u razgovoru za nizozemski Sportweek kako nikad ne bi doveo Ruuda van Nistelrooyja (33) u redove vlastite momčadi.

Van Nistelrooy je nedavno iz Real Madrida prešao u HSV potpisavši ugovor do ljeta 2011. godine, a Van Gaal objašnjava svoj stav glede rasnog strijelca.

- Ne bih ga potpisao jer sam imao sličan slučaj s Lucom Tonijem, a kojeg sam pustio da ode (na posudbu u Romu). Toni se nije mogao nositi s konkurencijom u klubu, koja je vrlo velika. Mislim da Ruud ima isti problem, inače bi ostao u Realu - rekao je Van Gaal.

Trener Bayerna komentirao je i ambicije momčadi do kraja sezone.

- Imamo veliku priliku postati prvaci Njemačke i podići trofej. Što se tiče Lige prvaka, mislim da je Barcelona ipak prejaka za nas, kao i Chelsea koji ima dobru momčad. Osvajanje tog natjecanja ipak je previsoki cilj za nas - zaključio je nizozemski stručnjak.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije