Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve otvoreno za Mourinha

Van Gaal dobio otkaz u Manchesteru: 'Bila mi je čast, klub je napredovao!'

Louis van Gaal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
23.05.2016.
u 22:10

Ovim potezom Manchestera otvorena su vrata Joseu Mourinhu, čiji se dolazak na Old Trafford najavljuje još od prosinca prošle godine kada je dobio otkaz u Chelseaju

Ono što se već mjesecima nagađalo, sada je dobilo i službenu potvrdu - Louis van Gaal više nije trener Manchester Uniteda. Iako je Nizozemac vodio crvene vragove do osvajanja FA kupa, nije uspio ostvariti primarni cilj, a to je osvajanje jednog od prva četiri mjesta u prvenstvu koja vode u Ligu prvaka.

"Louis van Gaal više nije trener Manchester Uniteda", priopćio je klub putem službene stranice.

Nizozemski trener priopćenjem se oprostio od kluba.

- Bila mi je čast voditi ovako veliki klub i ponosan sam što smo osvojili FA kup. U svojoj karijeri osvojio sam 20 trofeja, ali upravo taj trofej jedan je od najznačajnijih, kazao je Van Gaal pa dodao:

- Istovremeno sam i razočaran jer mi nije dano dovoljno vremena da provedem naš trogodišnji plan koji smo složili na početku. Mislim da smo imali sve predispozicije da klub i dalje napreduje i uvjeren sam da će sljedeća sezona biti još bola od ove. Hvala svim igračima s kojima sam surađivao,  bilo je zadovoljstvo i želim im uspješnu sljedeću sezonu, zaključio je.

Ovim potezom Manchestera otvorena su vrata Joseu Mourinhu, čiji se dolazak na Old Trafford najavljuje još od prosinca prošle godine kada je dobio otkaz u Chelseaju. Engleski mediji javljaju da se u ovom trenutku usklađuju posljednji detalji njegova ugovora te da će uskoro biti potvrđen kao novi trener.

Komentara 4

DU
Deleted user
22:13 23.05.2016.

A je napredovao klub???????!!!!!!!!!!!!

KT
komen_tar
22:34 23.05.2016.

Hahaha, vic dana...

Avatar links
links
08:20 24.05.2016.

toliko su ti vjerovali da su te promijenili još prje 6 mjeseci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije