Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO U UNITEDU

Van Gaal bi Hummelsa, Reusa i Kroosa

Louis van Gaal
Foto: DPA/PIXSELL
08.05.2014.
u 10:05

Nagađalo se da će već u nedjelju biti objavljen dolazak Van Gaala, no to je prolongirano za možda dva dana. Van Gaal je trenutačno u trodnevnom kampu nizozemske reprezentacije.

Sezona iz noćne more bliži se kraju. Manchester United nekim je čudom uspio pobijediti Hull City (3:1) na oproštaju od Old Trafforda, a trener/igrač Giggs počastio je nastupom klince, 20-godišnjega Velšanina Lawrencea i dvostrukoga strijelca Jamesa Wilsona.

Dečko je sa 18 godina, pet mjeseci i pet dana postao četvrti najmlađi strijelac Manchester Uniteda (mlađi su bili samo Macheda, Welbeck i Rafael) i pamtit će taj debi cijeli život, no još više će se pamtiti kako ManU prvi put u Premijernoj ligi nije uspio dosegnuti brojku od 11 domaćih pobjeda u sezoni.

Stoga će sljedeći tjedan imenovati novoga trenera s kojim će Manchester United sljedeće sezone prebrisati sve Moyesove brljotine. Nagađalo se da će već u nedjelju biti objavljen dolazak Van Gaala, no to je prolongirano za možda dva dana. Van Gaal je trenutačno u trodnevnom kampu nizozemske reprezentacije (samo igrači iz domaće lige) u mjestu Hoenderloo, i za utorak je najavio konferenciju za novinare. Nagađa se da je već sastavio listu pojačanja, a na njoj su Hummels, Reus i Kroos.

Na Old Traffordu sada traje iščekivanje, najviše generacije iz ‘92., koja se nada da bi mogla participirati u stručnom stožeru. To su P. Neville, Scholes i Giggs, čovjek koji je sam sebe uveo u igru protiv Hulla i postavio još jedan nedostižan rekord: 110. put je u Premijernoj ligi ušao kao zamjena.

Od Old Trafforda oprostio se Nemanja Vidić, novi Kovačićev suigrač u Interu. Manchester United s njim u sastavu u 106 nastupa na Old Traffordu u 52 utakmice nije primio pogodak.

>> Wilsonov debi iz snova za 'vragove'; Radoševiću 15 minuta za Napoli

Komentara 1

JA
JackRussell
10:58 08.05.2014.

" Nagađa se da je već sastavio listu pojačanja, a na njoj su Hummels, Reus i Kroos." Wow....eto čak i uz činjenicu da nije vidio taj famozni popis, Das Ović zna da su na njemu Hummels, Reus i Kroos. Wow....briljantno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije