Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuti Redknapp

Van der Vaart zbog ozljede šest tjedana izvan terena

'Tottenham Hotspur\'s midfielder of Netherland Rafael van der Vaart eyes the ball during their UEFA Champions League round of 16 second leg football match Tottenham Hotspur vs AC Milan at White Hart L
'GIUSEPPE CACACE'
03.09.2011.
u 21:48

Veznjak Tottenhama Rafael Van der Vaart zbog ozljede prepona izbivat će s travnjaka sljedećih šest tjedana.

Sjajni Nizozemac ozlijedio se u završnici prvenstvene utakmice protiv Manchester Cityja, u kojoj su Spursi izgubili s uvjerljivih 1:5.

Trener Tottenhama Harry Redknapp priznao je da je ovo ozbiljan udarac za njegovu momčad.

– To je posljednja stvar koja nam je bila potrebna. Rafael je igrao u odličnoj formi, a sada se ozbiljno ozlijedio – konstatirao je Redknapp.

Spursi su trenutačno na posljednjem mjestu Premijerne lige.

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kajinx
02:57 04.09.2011.

Levy (Livi) će to riješiti.

MA
matija39
12:06 04.09.2011.

konacno ce krenuti Spursima jer ce na njegovo mjesto uskociti Kranjcar koji je po meni bolji ...

Avatar Idler 3
Idler 3
23:03 04.09.2011.

Točno, ovo je zapravo odlična vijest za našeg Niku, pitanje je samo hoće li i Redknapp to prepoznati. Na toj poziciji sve njegove dobre strane mogu izaći na vidjelo, a s druge strane neće previše sudjelovat u igri prema nazad...no dobro....čekamo Redknappovu odluku !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije