Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN RUSIJE

Valtteri Bottas ponovno ostvario najbolje vrijeme na treningu

Reuters
24.09.2021.
u 14:56

Vodeći u ukupnom poretku svjetskog prvenstva Nizozemac Max Verstappen u Red Bullu bio je treći sa samo 0.016 sekunde zaostatka za Hamiltonom.

Finac Valtteri Bottas u Mercedesu ostvario je najbolje vrijeme na prvom treningu uoči nedjeljne Velike Nagrade Rusije na stazi u Sočiju, 15. utrke svjetskog prvenstva formule 1.

Bottas je ostvario vrijeme 1:34.427 ispred momčadskog kolege Britanca Lewisa Hamiltona koji je zaostao 0.21 sekunde.

Vodeći u ukupnom poretku svjetskog prvenstva Nizozemac Max Verstappen u Red Bullu bio je treći sa samo 0.016 sekunde zaostatka za Hamiltonom.

Uoči VN Rusije Verstappen vodi u ukupnom poretku sa 226.5 bodova, Hamilton je drugi sa 221.5, dok je Bottas treći sa 141 bodom.

Verstappen će u nedjelju startati s tri mjesta slabije pozicije od one koju osvoji u kvalifikacijama zbog izazivanja sudara s Hamiltonom na posljednjoj utrci u Monzi.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kažemja
18:04 24.09.2021.

Max starta posljednji jer će promijeniti PU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije