Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motociklizam

Valentino Rossi pobjednik je Velike nagrade Španjolske

Valentino Rossi i Mark Marquez
Reuters/PIXSELL
24.04.2016.
u 15:37

U klasi moto2 slavio je Britanac Sam Lowes (Kalex), vodeći i u ukupnom poretku, koji je bio brži od Nijemca Jonasa Folgera i Španjolca Alexa Rinsa.

Talijanski motociklist Valentino Rossi (Yamaha) pobjednik je Velike nagrade Španjolske u najjačoj klasi motoGP.

Rossi (37) je na stazi Jerez ubiljžio prvu ovosezonsku pobjedu i to ispred čak trojice Španjolaca. Drugi je bio Jorge Lorenzo, treći Marc Marquez, a četvrti Dani Pedrosa.

U klasi moto2 slavio je Britanac Sam Lowes (Kalex), vodeći i u ukupnom poretku, koji je bio brži od Nijemca Jonasa Folgera  i Španjolca Alexa Rinsa. U najslabijoj klasi također je pobijedio vodeći u poretku Južnoafrikanac Brad Binder (KTM) ispred Talijana Nicole Bulega (KTM) i Francesca Bagnaioa (Mahindra).

Sljedeća utrka je 8. svibnja u Le Mansu. 

Komentara 3

RI
rikavac
18:44 24.04.2016.

Doctor je Doctor. Respekt majstore.

MT
mladen.turcic
22:10 24.04.2016.

Vale👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑

KS
krao_sam
17:31 24.04.2016.

Inzinjeri Honde iDucatija su opako zakazali,motori nisu bili konkurentni cijeli vikend.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije