Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biramo Miss sporta

Čega god se primila, u tome je sjajna. No, nekim se stvarima posebno ponosi...

Valentina Vuković
Foto: Direkcija izbora
1/5
24.05.2017.
u 16:45

Nova kandidatkinja za Miss sporta Hrvatske dolazi iz Pule.

Plivačica zagrebačkog Medveščaka Cindy Šoštarić izabrana je za Miss sporta Hrvatske u 2016. godini i to posve zasluženo, nakon više od pola godine nadmetanja s mnogim ljepoticama koje smo predstavljali iz tjedna u tjedan u Max! Germanijaku. A sad slijedi novi krug, novih 16 sportašica koje će se pokušati okruniti titulom najljepše te time 2017. učiniti uistinu posebnom. No, prvo ćemo predstaviti 30-ak kandidatkinja...

Malotko se može pohvaliti uspjesima na svim poljima, a među njima svakako je Valentina Vuković (22) iz Pule. Čega god se primila, u tome je sjajna. No, nekim se stvarima posebno ponosi.

Foto: Direkcija izbora

Atletikom sam se bavila aktivno šest godina, a potom još šest rekreativno. Najviše se ponosim državnim zlatom iz štafete četiri puta 100 metara u kadetskom uzrastu. Također, jako se ponosim i odličnim uspjehom tijekom sve četiri godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu – rekla nam je Valentina, rođena u Puli 13. siječnja 1995. godine.

Ostale kandidatkinje za Miss sporta Hrvatske pogledajte OVDJE.

Komentara 1

Avatar davcro
davcro
17:50 24.05.2017.

imam ja nešto za što bi se mogla primiti pošto se već svega prima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije