Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Braća na Večernji TV-u

Valent Sinković: Hrgoviću je drago da ne mora boksati sa mnom, zna kako bi prošao

Braća Sinković
Foto: Screenshot
17.09.2018.
u 16:48

- Brat Matija je vidio to na televiziji i želio se okušati u tome. No, to je bio kajak, a mama je slučajno nazvala veslački klub

Braća Valent i Martin Sinković u subotu ujutro ponovno su nas razveselila! Naši zlatni veslači osvojili su peto svjetsko zlato, ovoga puta u disciplini dvojac bez kormilara.

Nakon povijesnog uspjeha posjetili su našu redakciju i gostovali na Večernji TV-u.

Braća Sinković
1/8

- Nadamo se da ovo nije kraj, tek smo u najboljim godinama, rekao je Valent, a nadovezao se Martin:

- Promijenili smo disciplinu jer smo željeli novi izazov. Već smo osvojili europsko i svjetsko zlato, nadamo se da ćemo to uspjeti napraviti i na Olimpijskim igrama pa da zaokružimo tu veliku priču.

U veslanju su završili sasvim slučajno.

- Brat Matija je vidio to na televiziji i želio se okušati u tome. No, to je bio kajak, a mama je slučajno nazvala veslački klub. Tako je on završio u veslanju, vrlo brzo je njegovim putem krenuo Martin, a onda i ja. I želimo mu zahvaliti na tome, rekao je Valent.

- Ja sam 2008. godine prešao u seniore, sjeli smo u dvojac na pariće i vidjeli smo da smo dosta brzi pa sam ja tad već počeo razmišljati o tome da bismo mogli osvojiti olimpijsko zlato jednog dana, prepričao je Martin.

Valent Sinković i naš poznati boksač Filip Hegović odlični su prijatelji, čak i kumovi, pa se našalio na njegov račun.

- Njemu je drago da ne mora boksati protiv mene jer zna kako bi prošao. Još bi i brat uskočio, mi bi ga veslom namlatili, rekao je uz osmijeh Valent Sinković.

A što su još rekla zlatna braća, pogledajte u našem videu.

Komentara 3

SA
sanplavuj
17:55 17.09.2018.

neki komentar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije