Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK IZGUBIO 3:0

Valdas nakon teškog poraza Hajduka: Ovakve nas utakmice čekaju u Europi!

Split: Trener Hajduka Valdas Dambrauskas i sportski direktor Mindaugas Nikolicius dali su izjave uoči okupljanja igrača Hajduka
Milan Sabic/PIXSELL
02.07.2022.
u 10:14

"Igrači koji su igrali protiv Genta neće igrati protiv Kisvárde. Rasporedit ćemo minutažu. Igrači koji nisu igrali s Gentom, odradili su jutros trening i igrat će protiv Kisvárde. Imamo još tjedan dana da se pripremimo za ozbiljan posao.", rekao je Dambrauskas

Nakon što je Hajduk u prve dvije pripremne utakmice upisao poraz protiv Cluja i remi protiv HSV-a, u trećem pripremnom susretu u Austriji osvajač Kupa Hrvatske je doživio težak 3:0 poraz protiv belgijskog Genta.

Trener momčadi Valdas Dambrauskas bio je staložen u reakcijama, zna da je riječ o pripremnim susretima koji nemaju pretjeranu važnost, ali isto tako je svjestan koje stvari treba popraviti uoči nove sezone.

"Ovo je tip utakmice koji možemo očekivati u Europi. Nadigrali su nas u većem dijelu utakmice, pogotovo u prvom dijelu. Griješili smo u obrani, prolazili su kraj nas, šutirali unutar šesnaesterca. Nismo uspijevali izaći u presing. Nismo uhvatili ritam. Kada nas Gent nije previše pritiskao u nastavku, bilo je malo bolje, ali nismo odigrali dobro."

Nogometaši Hajduka danas igraju posljednji pripremni susret, a protivnik je mađarska Kisvarda.

"Igrači koji su igrali protiv Genta neće igrati protiv Kisvárde. Rasporedit ćemo minutažu. Igrači koji nisu igrali s Gentom, odradili su jutros trening i igrat će protiv Kisvárde. Imamo još tjedan dana da se pripremimo za ozbiljan posao."

Nakon posljednjeg pripremnog susreta 'bijeli' se vraćaju u Split, a za tjedan dana ih čeka prva natjecateljska utakmica sezone, i to odmah za trofej. U subotu 9. srprnja Dinamo i Hajduk igraju za trofej Superkupa.

Komentara 7

ZI
zinegoid
10:31 02.07.2022.

e moj valdas, slutim da će biti pakuj kofere. oslabljeni, bez pojačanja, sa stalnim alibi pričama nema perspektive za sezonu. talenti su ugušeni, ovi će ma ko će trčat, ne da mi se. poznata priča...

ZA
zagi101
12:02 02.07.2022.

ovakvi vas porazi čekaju u Europi

BU
bubacro
12:11 02.07.2022.

e , a bliži se i vela gospa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije