Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava na travnjaku

Uznemirujući video: Tako ga je udario šakom da su po nesretnika morali poslati helikopter!

Napad na suca
Foto: Screenshot
29.10.2019.
u 17:11

Igrač je suca nokautirao jer se 'drznu' pokazati mu crveni karton

Amaterski nogometni klub FSV Münster povukao se u utorak ujutro iz takozvane Kreislige nakon što je u nedjelju jedan od igrača tog kluba nokautirao suca zbog crvenog kartona.   

Potvrdio je to predsjednik kluba Hans-Peter Samoschkoff, pa dotičnom nogometašu Hayriju Güvenu (28) poručio da se više ne mora pojavljivati u prostorijama kluba, odnosno, da može doći još samo jedanput po svoje stvari.

Güven je pet minuta uoči svršetka ogleda opalio šakom u glavu suca Nilsa C. (22), a po nesretnoga je mladića morao doći helikopter budući da je zadobio teške ozljede i pao u nesvijest.

Nogometaša je na mjestu intervjuirala policija, a čitava će priča dobiti sudski epilog.

Otac pretučenog suca je medijima kazao da je njegovu sinu stradala čeljust, te je naglasio kako strahuje za svoje dijete ako se odluči nastaviti baviti vođenjem nogometnih utakmica.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije