Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM POPLAVE

Uznemirujući video: Mlada odbojkašica upala u šaht i utopila se

Odbojkašica
Foto: Printscreen
07.09.2019.
u 16:48

Na snimci se vidi da je nesretna djevojka pokušala za ruku uhvatiti osobu koja se u bujici držala za automobil, ali nije uspjela. Odvukla ju je struja, a zatim je nestala u otvorenom šahtu.

Mlada odbojkašica Alejandra Terrazas Del Val (17) utopila se u meksičkom gradu Culiacanu nakon poplave.

Na snimci se vidi da je nesretna djevojka pokušala za ruku uhvatiti osobu koja se u bujici držala za automobil, ali nije uspjela. Odvukla ju je struja, a zatim je nestala u otvorenom šahtu. Njezino tijelo pronađeno je jučer 300 metara dalje.

Stanovnici tvrde da je kanalizacija u koju je Alejandra upala već tri godine bez poklopca.

- Prije par mjeseci smo dobili pritužbu građana na taj šaht. Provest ćemo istragu i vidjeti zašto se nije reagiralo na vrijeme - rekao je gradonačelnik Culiacana Jesus Estrada Ferreiro.

Za Alejandru kažu da je bila sjajna sportašica, odlična učenica i uzorna kći.

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
Zekonja
21:30 07.09.2019.

Sto je uopce radila tamo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije