Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICE

Uznemirujući sadržaj! Stravične vijesti, 23-godišnji boksač preminuo nakon borbe

Hugo Santillan
Foto: Screenshot/YouTube
1/2
26.07.2019.
u 09:12

U bolnici su mu ustanovili naticanje mozga, a kasnije je to zahvatilo i ostale organe. Nije pomogla ni operacija te je mladi boksač preminuo

Tužne vijesti ovih dana stižu iz boksačkog svijeta. Prije nekoliko dana je od posljedica ozljeda tijekom borbe preminuo je ruski boksač Maxim Dadašev, a sada je stigla nova stravična vijest.

Nakon borbe preminuo je argentinski boksač Hugo Santillan (23) od zastoja srca.

– Primili smo jako tužnu vijest o smrti 23-godišnjeg boksača Huga Santillana, koja se dogodila danas u bolnici u Buenos Airesu – rekli su iz svjetske boksačke organizacije, a sve se dogodilo nakon borbe protiv Eduarda Abreua u subotu koja je završila neriješeno. Argentinac je nakon meča u ringu izgledao jako loše, a tijekom proglašenja nije mogao stajati na nogama te se srušio na pod. 

>>> UPOZORAVAMO DA SU SNIMKE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA

U bolnici su mu ustanovili naticanje mozga, a kasnije je to zahvatilo i ostale organe. Nije pomogla ni operacija te je mladi boksač preminuo. 

>>> Pogledajte izjavu Filipa Hrgovića nakon posljednje borbe

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

80
8.000 eura, 8.000 eura!
09:45 26.07.2019.

Plemenita vještina?? U čemu je plemenitost ovog glupog okrutnog sporta koji zabavlja publiku na štetu zdravlja života boksača?

DD
dobar.d
10:34 26.07.2019.

Gladijatorske borbe su bile plemenite...Spanjolska korida je plemenita...boks je plemenit...neizljecive bolesti su plemenite...lav plemenito kolje bivola...bivol plemenito rogovima probada lava...a za sve su navodno krivi Adam i Eva...Ako Bibliju nije pisao Bandic onda ispada da je Mojsije bio lukaviji od njega...Jel neko primijetio kako se Bandic jednakom strascu kune i u Boga i u Tita??? Zakljucak : boks je plemenit, al Bandic (pisac Biblije) je jos plemenitiji, a svoju plemenitost crpi iz vjete u boga koji se rodio u maloj stalici u Kumrovcu...

IS
istinaizlike
11:43 26.07.2019.

Tko bi očekivao da nije dobro kad te stalno mlate po glavi... šok i nevjerica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije