Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeza na travnjaku

Uznemirujuća snimka: Stravičan prizor podsjetio na najveću tragediju u HNL-u

Foto: Screenshot
03.04.2019.
u 13:37

Rabia je stradao nakon što ga je suparnički igrač tijekom prijateljskoga dvoboja izbacio iz ravnoteže

Točno na jedanaestu godišnjicu smrti Hrvoja Ćustića, nogometaša Zadra koji je preminuo 3. travnja od posljedica udarca glavom o betonski zid tijekom utakmice protiv Cibalije u Stanovima, društvenim mrežama je počela kružiti stravična snimka koja je podsjetila na najveću tragediju u HNL-u.

Prizor je zabilježen prije desetak dana u Dubaiju, a  prikazuje nogometaša Al Jazire Ahmeda Rabiju kako svom silom glavom udara u stup reflektora postavljenog otprilike dva metra od aut linije.

Rabia je stradao nakon što ga je suparnički igrač tijekom prijateljskoga dvoboja izbacio iz ravnoteže, a u bolnicu u Dubiaju je prebačen s unutarnjim krvaranjem. Srećom, tamošnji su mediji prošlog tjedna izvijestili da se igrač nalazi izvan životne opasnosti, ali i izjavu trenera Ahmeda Saeeda, koji je naveo da će se stradali nogometaš oporavljati pet do šest tjedana.

Nogometaša je u bolnici posjetio i predsjednik Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamed bin Rašid Al Maktum, koji je naložio da se hitno na svim sportskim borilištima diljem države osiguraju najviši sigurnosni standardi.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Komentara 1

QU
quovadis
18:47 03.04.2019.

Dobro je prosao jer to nije bio betonski stup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije