Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu bilo spasa

Uznemirujuća snimka: Nova tragedija na slavnoj stazi, mladić poginuo pred očima gledatelja

Matheus Barbosa
Foto: instagram.com/superbikebrasil
1/3
09.11.2020.
u 10:02

Nesretni Barbosa treći je vozač koji je poginuo na Interlagosu u nešto više od godinu dana

Matheus Barbosa, mladi brazilski motociklist (23), poginuo je u nedjelju na čuvenoj stazi Interlagos nakon što je deset krugova prije kraja pete utrke sezone izgubio kontrolu nad motorom i strahovitom silinom udario u ogradu.

Tužnu vijest je odmah potvrdilo i čelništvo SuperBike natjecanja, koje je u priopćenju istaknulo da je Barbosi nije bilo pomoći unatoč tome što su liječnici stigli do njega unutar minute. 

Nesretni mladić već je šesti motociklist koji je stradao u brazilskim prvenstvima od 2015. godine do danas, odnosno treći vozač koji je poginuo na Interlagosu u nešto više od godinu dana.

Tijekom 2019. godine na istoj su stazi smrtno stradali Maurcio Paludete i Danilo Berto, a nažalost nije pomoglo niti to što su organizatori SuperBike utrka od spomenutih tragedija poradili na mjerama sigurnosti.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Ključne riječi

Komentara 2

NE
nebitnoime
11:26 09.11.2020.

Greška vozača, trebao je položiti motor ili pustiti ga, na toj travi grip je kao na ledu. Počivao u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije