Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
PALA RIJEKA

Drama na Rujevici: Crveni kartoni i velika gužva, skoro tučnjava u pobjedi Gorice

Drama na Rujevici: Crveni kartoni i velika gužva, skoro tučnjava u pobjedi Gorice
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
31.01.2021. u 17:01

U posljednjoj utakmici 18. kola Prve HNL Gorica je kao gost svladala Rijeku sa 2:0 (2:0).

Gorica je povela autogolom Andrijaševića (27-ag), a na 2-0 povisio je Lovrić (44).

Nakon što je izdržala početni pritisak domaćih, Gorica je povela u 27. minuti. Lovrić je izveo udarac iz kuta, a Andrijašević je u želji da otkloni opasnost ispred svog gola nespretno zahvatio loptu glavom te je prevario Nrevistića koji se nalazio odmah iza njega.

U samoj završnici prvog poluvremena Gorica je povećala prednost, ovoga puta najveći je krivac za gol vratar Rijeke Nevistić koji je dao nepreciznu loptu svom stoperu na 20-ak metara od vlastitog gola, Lovrić je oduzeo loptu domaćem braniči i potom mirno svladao Nevistića.

Treća Gorica sada ima 33 boda, šest manje uz utakmicu manje od vodećih Dinama i Osijeka, dok je četvrta Rijeka ostala na 26 bodova i tri utakmice manje od vodećeg dvojca.

 

Komentara 4

MA
Marsi
19:01 31.01.2021.

Odlicna utakmica, borbena, pogodci ,crveni kartoni.....Ovo je najbolja sezona HNL od kad postoji

DU
Deleted user
20:23 31.01.2021.

HNL treba vratiti na HRT kad istekne ugovor sa HT. Obvezno

BE
Beskucnik
19:45 31.01.2021.

Mamici trebaju preuzet Goricu promijenit ime u Croatia, i onda pustit nek zadruga dinamo to smo mi vodi klub kdo jogurtasi iz Splita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije