Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEM U UREDU

Predsjednica odlikovala tenisače, oni na kraju zapjevali sa svima!

Predsjednica odlikovala tenisače
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/27
26.11.2018.
u 19:13

Predsjednica im je uručila odlikovanja Repubike Hrvatske za izniman uspjeh hrvatske teniske reprezentacije, promociju sporta i međunarodnog ugleda Republike Hrvatske te osvajanja Davis kupa.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uručila je odlikovanja Republike Hrvatske igračima i članovima stručnog stožera Davis kup reprezentacije za izniman uspjeh hrvatske teniske reprezentacije, promociju sporta i međunarodnog ugleda zemlje.

>> Pogledajte prijem tenisača kod predsjednice

- U ime Republike Hrvatske želim vam zahvaliti što ste ostvarili sjajan sportski rezultat kojim je Hrvatska drugi put upisana u povijesni niz pobjednika Davisova kupa, momčadskog prvenstva svijeta. A posebno smo vam zahvalni što ste nas ponovno ujedinili u navijanju, bodrenju i vjeri u uspjeh - kazala je predsjednica zahvaljujući tenisačima na osjećaju ponosa kojima su ispunili milijune navijača u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i diljem svijeta.

Predsjednica odlikovala tenisače
1/17

- Hvala vam što ste očarali sve ljubitelje tenisa svojim odgovornim ponašanjem i poštenim odnosom prema suparniku i publici, jer ste se predstavili kao zreli i odgovorni sportaši na ponos svojim obiteljima i svojoj domovini. To je posebno važno zbog sve naše djece i mladih koji u vama vide uzor i primjere ostvarenja vlastitih želja, snova i nada - zaključila je predsjednica.

Ona je uručila odlikovanja Red kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom predsjednici HTS-a Nikolini Babić i izborniku Željku Krajanu, a Red kneza Branimira s ogrlicom dobili su Marin Čilić, Borna Čorić, Ivan Dodig, Mate Pavić, Franko Škugor, Viktor Galović i Nikola Mektić.

Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara odlikovani su Igor Šarić i Lovro Zovko,  dok su Red hrvatskog pletera dobili Igor Borić, Mate Delić, Marin Galić, Dragan Hofšteter, Suzana Knežević, Robert Prusac, Igor Rajković i Velibor Viboh.

>> Pogledajte i koji je hit zapalio atmosferu na Trgu


 

Komentara 52

DU
Deleted user
17:47 26.11.2018.

Stručnom stožeru, Izborniku i igračima Hrvatske teniske reprezentacije moj naklon. Kapa do poda heroji. Časno ste branili i obranili boje naše Hrvatske na veselje, radost i divljenje cijelog Hrvatskog naroda. Već sada ste svoja imena upisali zlatnim slovima u časnuu knjigu još časnije hrvatske povijesti.

HR
Hrvatska
18:02 26.11.2018.

Svaka cast Kolinda. Bravoo! Bravoooo! Najbolja si. 🇭🇷🇭🇷

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
18:02 26.11.2018.

Bravo Hrvatska Reprezentacija Bravo!!!! Dečki!!!!! Nevjerojatno!!!! Hrvatska za Povijest!!!!! Koja Sila ta mala Hrvatska!!!! Bravo Bravo Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije