Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILI SE KUĆI

Dalić zavapio: Imamo taj problem koji moramo riješiti do ožujka

Zlatko Dalić
Foto: screenshot
1/3
19.11.2018.
u 14:33

– Imamo sjajne temelje u mladim igračima, navijačima. Rezultat je takav kakav jest, ispali smo iz Lige nacija.

Nogometaši Hrvatske vratili su se u Zagreb nakon jučerašnje utakmice s Engleskom i poraza na Wembleyu (2:1). Bio je to posljednji susret vatrenih u godini koja će ostati vječno upamćena po osvojenom srebru na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

>> Pogledajte i što su vatreni rekli po povratku u Zagreb

Prvi je riječ dobio Andrej Kramarić.

– Šteta, što da kažem. Nismo dobro krenuli, mojim golom otvorila se mogućnost ''final foura'', nažalost nismo uspjeli, nije kraj svijeta. Moramo biti ponosni na ono što smo ostvarili ove godine – rekao je Andrej Kramarić pa dodao:

– Život ide dalje, polufinale SP-a ipak je bilo važnije. 

Nakon hrvatskog napadača novinarima se obratio Zlatko Dalić.

– Ostaje žal jer smo do 80. minute imali prvo mjesto i final four, pa izgubili utakmicu. Ja sam ponosan jer smo napravili sjajan posao u godinu dana. No sada kreće pravi posao, okrećemo se kvalifikacijama za Euro. Očekujem poraze Njemačke i Poljske da imamo status nositelja u kvalifikacijama – rekao je Dalić pa dodao:

– Imamo sjajne temelje u mladim igračima, navijačima. Rezultat je takav kakav jest, ispali smo iz Lige nacija.

– Imamo taj problem s bekovima, pogotovo s Vrsaljkom koji ne može igrati svaka tri dana. To do ožujka moramo promijeniti – istaknuo je Dalić pa se osvrnuo na još jedan problem u njegovoj eri.

– Primili smo 12 golova iz prekida u mojoj eri.  Protivnici su nam zabili devet golova iz prekida te tri iz jedanaesterca. To moramo mijenjati.

>> Pogledajte i video o ispadanju vatrenih iz elitne runde Lige nacija

Komentara 25

Avatar Sokol
Sokol
15:09 19.11.2018.

Dalicu, imas potporu hrvatskoga naroda a onda ti ne smije pasti vlas s kose

Avatar Sveti_Stavim
Sveti_Stavim
14:51 19.11.2018.

Ovi komentari srpske manjine u RH dokazuju da si na pravom putu . Daliću samo naprijed !

Avatar 2222
2222
15:13 19.11.2018.

Borili ste se hrabro i cestitam! Izgubit od Engleske sa tim minimalnim rezultatom nije neuspijeh.Cestitam iduce godine dolaze novi izazovi budite tim zajednistva i biti cete i zapazeni jos bolje.Publika se vratila i imajte njihovo prisustvo kao najveceg prijatelja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije