Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Vlašić opet strijelac za CSKA, Livaja pocrvenio za AEK

Nikola Vlašić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
27.11.2018.
u 20:46

Utakmicu u Ateni obilježile su i nemile scene jer su navijači AEK-a goste iz Nizozemske gađali Molotovljevim koktelima, no srećom koktel je završio na ogradi.

Nikola Vlašić opet je zabio za moskovski CSKA. Ovog puta u utakmici petog kola Lige prvaka u kojoj je njegova momčad kod kuće izgubila 1:2 od Viktorije Plzen. 

Nikola Vlašić
1/7

Hrvatski veznjak zabio je u 10. minuti iz sigurno iz jedanaesterca. Vlašiću je to već treći gol ove sezone u Ligi prvaka. Zabio je već u prvom kolu Česima, a onda u drugom golom srušio Real Madrid.

Vlašić je u 22. minuti mogao do novog gola, sjajno se oslobodio čuvara na desnoj strani pa gađao suprotni kut s ruba šesnaesterca, ali odlazi to preko gola. Gosti su u 44. minuti imali priliku za izjednačenje, no Prochazki je jedanaesterac skinuo Akinfejev.

Viktoria je do izjednačanja ipak stigla u 56. minuti kada je Prochazka dobio povratnu loptu na 14, 15 metara pa neobranjivo pogodio u gornji kut za 1:1. Do potpunog preokreta gosti su zabili u 82. minuti kada glavom za 1:2 zabija Hejda.

Uz Vlašića za CSKA je cijelu utakmicu odigrao još jedan Hrvat - Kristijan Bistrović. Ovim rezultatom Roma i Real su već uoči međusobnog susreta osigurali osminu finala, dok su CSKA i Plzen na četiri boda.

Marko Livaja nakon suspenzije napokon je zaigrao za AEK u Ligi prvaka, pa onda opet morao ranije u svlačionicu. I to zbog dva žuta kartona. Drugi je dobio u 68. kada je u vlastitom šesnaestercu igrao rukom, nakon čega je Dušan Tadić doveo Ajax u vodstvo 1:0. Isti je igrač samo četiri minute kasnije zabio i za konačnih 2:0.

Utakmicu u Ateni obilježile su i nemile scene jer su navijači AEK-a goste iz Nizozemske gađali Molotovljevim koktelima, no srećom koktel je završio na ogradi.

Ajax je pobjedom skočio na 11 bodova, čime su osigurali osminu finala. AEK je bez bodova u skupini u kojoj su još Bayern i Benfica.

>> Pogledajte i predstavljanje novog trenera Hajduka

Komentara 9

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
19:21 27.11.2018.

Bravo Hrvatski Reprezentativac !!! Koja Bomba taj Vlašić !!!! Nevjerojatno!!! Bravo Hrvatski Vatreni !!!!!

FR
Frapin
20:00 27.11.2018.

O čemu ti Marsijancu momak igra i zabija Vlašić neobaziri se na komentare ovaj je pao sa Marsa ti si za repku i to upočetku igre poz i glavu gore!!!!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:55 27.11.2018.

ha ha ha... čudi me za Livaju… pisao sam još kad je pozvan u repku da je to psihički labilni lik koji kao napadač ima više žutih i crvenih nego bilo koji branič....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije