Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODIGRALI UTAKMICU

VIDEO U kišni Osijek navijači su stigli i iz Njemačke bodriti vatrene

11.10.2021.
u 14:55

Da vatrenima bude što ugodnije na terenu pobrinut će se navijači koji će preplaviti Gradski vrt, baš kao što je kiša preplavila Slavoniju

Ispred nas je možda i najvažnija utakmica kvalifikacija, istaknuo je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić na novinarskoj konferenciji u Osijeku uoči sutrašnjeg ogleda protiv Slovačke u susretu 8. kola H skupine kvalifikacija za SP 2022. godine.

>> Pogledajte video iz Osijeka:

Da vatrenima bude što ugodnije na terenu pobrinut će se navijači koji će preplaviti Gradski vrt, baš kao što je kiša preplavila Slavoniju. Prava jesen stigla je u slavonsku metropolu, ali to neće spriječiti navijače da bodre. 

Dapače, pripremljen je i poseban događaj. Prije službene utakmice, odigrat će se i jedna prijateljska između slovačkih i hrvatskih navijača , a glavni sudac će biti Mirko Bebek, inače sudac u Austrijskom nogometnom savezu.

- Pritisak je velik, ipak je reprezentativna utakmica, ali nadam se da ću izdržati. 

- Jako sam zadovoljan kako funkcionira udruga, kako se družimo, idemo na utakmice, upravo je pokraj mene Mladen iz Njemačke koji vam to može i bolje objasniti - rekao je Bebek i dao riječ kolegi.

- Gdje god igra Hrvatska, mi smo tu i uvijek ćemo biti. To je naše, što nama fali i gdje god igra uvijek ćemo doći. Porijeklo mi je s Krka, ali živim u Njemačkoj već godinama. Idem skoro na svaku utakmicu Hrvatske. 

Prognozirali su dečki i rezultat utakmice koja kreće večeras:

- Ja kažem 3:1, a Mirko kaže 3:0 - zaključili su optimistično.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije