Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
LIVAJA KAZNIO HORKAŠEV 'NOKAUT'

Hajduk se spasio iz penala, ali Europa je još daleko, Varaždin i dalje pri dnu

Hajduk se spasio iz penala, ali Europa je još daleko, Varaždin i dalje pri dnu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
08.05.2021. u 18:53

U jedinom subotnjem susretu 33. kola Prve HNL Hajduk je kao gost svladao Varaždin sa 1:0 (0:0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Livaja u 89. minuti iz kaznenog udarca.

Susret u Varaždinu u kojemu su oba sastava trebala bodove, Hajduk u borbi za Europu, a Varaždin u borbi za ostanak, ponudio je igru siromašnu prilikama. Ipak, aktivniji su bili gosti koji sve do same završnice nisu znali pronaći put do mreže koju je čuvao Horkaš.

Mladi vratar Varaždina istaknuo se s nekoliko odličnih obrana, ali sve je pokvario svojom nesmotrenom reakcijom u 83. minuti. Naime, Horkaš je istrčao daleko sa svojih vrata te pokušao "boksati" jedan ubačaj koji je padao na sam rub kaznenog prostora. No, umjesto lopte Horkaš je pogodio napadača Hajduka Biuka te ga praktički nokautirao.

Uslijedio je gotovo petominutni prekid tijekom kojega se ta situacija pregledavala putem VAR-a da bi sudac Lovrić na kraju sam na monitoru pogledao što se dogodilo i pokazao na bijelu točku.

Siguran izvođač najstrože kazne bio je Livaja.

Peti Hajduk sada ima 51 bod, jedan manje od četvrte Rijeke koja će u nedjelju ugostiti vodeći Dinamo, dok je Varaždin ostao deveti sa 27 bodova, dva više od 10. Istre 1961, a dva manje od osme Lokomotive.

Na vrhu je Dinamo sa 75 bodova, sedam više od drugog Osijeka, te bi mogao potvrditi svoj 22. naslov prvaka Hrvatske već u nedjelju u slučaju da pobijedi u Rijeci.

Komentara 7

Avatar feudalac
feudalac
19:06 08.05.2021.

Evo kako Dinamo pomaže Hajduku kako bi ovi došli do Europe. Kastrati u zagrebu poklonio dres Tramezzaniju pa onda u Splitu promašio cijelu loptu 4 metra od gola a sada Horkaš poklanja jedanaesterc potpuno nepotrebnim izlaskom na 16 metara odd gola. Bilo bi lijepo da hajdukovci pošalju neku čestitku u Zagreb.

RS
rasta sev
19:12 08.05.2021.

Kad bismo se htjeli za.ebavati mogli bismo kazati kako Dinamo pokušava Hajduka vratiti u europu i tamo strada od nekog Uniteda s Cipra ili Malte.

VZ
vz1960vz
19:06 08.05.2021.

Druga liga,,samo da mi je znati tko je Kastela postavil za trenera ,,otjerali su Samira koji ih izvlekel iz dreka prošlu godinu ,,i sad bude spasil lokomotivu i s time pokazal da je za tri klase bolji trener od Kastelaa koji niti je bil igrač a trener da ne govorimo ..selska liga je za njega plafon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije