Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Borbena Rijeka ipak ostala bez Europe, presudio trenutak nesmotrenosti

Borbena Rijeka ipak ostala bez Europe, presudio trenutak nesmotrenosti
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
29.08.2019. u 21:51

Nogometaši Rijeke nisu se uspjeli plasirati u natjecanje po skupinama Europske lige, oni su u uzvratnom susretu posljednjeg, 4. pretkola na Rujevici odigrali 1-1 (1-1) protiv belgijskog Genta te tako nisu nadoknadili 1-2 poraz iz prve utakmice otprije tjedan dana.

Rijeka je povela preko Puljića u 32. minuti, ali samo dvije minute potom poravnao je Plastun.

Nakon pola sata oprezne igre s obje strane Rijeka je stigla do prednosti od 1-0 i rezultata koji ju je vodio dalje. Lončar je ubacio s lijeve strane u peterac gostiju gdje je Acosty pokušao glavom spustiti loptu nekom od suigrača, njegov je pokušaj blokirao Asare, ali lopta se odbila ponovno do Acostyja koji je iz drugog pokušaja nogom poslao povratnu loptu za natrčalog Puljića koji je snažnim udarcem sa sedam metara zatresao mrežu.

Nažalost, gosti iz Belgije su izjednačili odmah u sljedećem napadu, čak trojica igrača su igrala glavom u kaznenom prostoru Rijeke prije no što je lopta pala pred Plastuna koji je slično kao i Puljić sa sedam metara snažnim udarcem pogodio suparnički gol.

U nastavku je Rijeka stvorila nekoliko poluprilika, ali nije uspjela i postići pogodak koji bi dvoboj odveo u dodatnih 30 minuta.

>>> Pogledajte što je nakon ždrijeba LP-a rekao Nenad Bjelica

Komentara 30

JU
juma
20:43 29.08.2019.

Mozes kao trener igracima ponavljati kao papagaj kako su najopasnije prve 2-3 minute nakon sto postignes gol i da tu nema opustanja. Oni opet pouzdano ponavljaju iste greske...

Avatar mikioni
mikioni
21:58 29.08.2019.

Rijeka katastrofalna

AL
altruist
20:47 29.08.2019.

Ajmoo Rijeka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije