Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNI TRANSFERI

UŽIVO Raspada se legendarni vezni red Reala - Modrić, Kross, Casemiro?

UŽIVO Raspada se legendarni vezni red Reala - Modrić, Kross, Casemiro?
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
18.08.2022. u 12:49

Ključni događaji:

Samo ključni događaji
Marcos Alonso stiže u Barcu

Razgovori između Chelsea i Barcelone i dalje stoje vezano uz transfer španjolskog beka Marcosa Alonsa. Iako je usmeno sve dogovoreno, Barcelona neće ići u realizaciju dok Jules Konude ne bude u potpunosti registriran kao njihov igrač, a očito je zapelo u papirologiji.

 

Alonso je još prije četiri mjeseca dogovorio sve detalje vezane uz ugovor koji bi trebao trajati do ljeta 2025. godine.

Emerson Palmieri u West Ham

Chelsea je vrlo blizu prodaje talijanskog beka Emersona Palmierija u West Ham, navodi Fabrizio Romano. West Ham pokušava smanjiti odštetu, ali Chelsea je neumoljiv i traži 20 milijuna funti. Plavi ne žele ni čuti za posudbe s mogućnošću otkupa i slične načine osim čistog transfera.

NUNES U WOLVESIMA

Engleski premierligaš Wolverhampton platit će 45 milijuna eura za dovođenje portugalskog veznog igrača Matheusa Nunesa iz lisabonskog Sportinga, što je novi klupski rekord.

Odšteta za 23-godišnjeg nogometaša rođenog u Brazilu bi mogla narasti do 50 milijuna eura, kad se uključe bonusi.

Dosadašnji rekordni iznos koji su Wolevsi platili je bio 41,5 milijuna eura za dolazak Fabija Silve iz Porta 2020., a danas je taj igrač na posudbi u Anderlechtu.

Nunes će potpisati petogodišnji ugovor, s opcijom u zadnjoj godini. U Sportingu je proveo dvije i pol sezone, a prošle godine je debitirao za portugalsku reprezentaciju za koju je u osam nastupa postigao jedan gol.

"Matheus je imao dvije odlične sezone na vrhunskoj razini u Sportingu i mnogi ga smatraju jednim od najdarovitijih igrača na svijetu, stoga smo uzbuđeni zbog toga što je odabrao Premier ligu i Wolvese kao sljedeći korak u svojoj, nadamo se, fantastičnoj karijeri", izjavio je predsjednik Wolverhamptona Jeff Shi.

Nunes je treće ovoljetno pojačanje momčadi pod vodstvom portugalskog trenera Brune Lagea, a prije njega su u klub došli portugalski napadač Goncalo Guedes iz Valencije te irski branič Nathan Collin koji je stigao iz Burnleyja.

Nunes će se momčadi pridružiti uoči subotnjeg dvoboja s Tottenhamom.

"Jako sam uzbuđen. Što se mene tiče, mogao bih zaigrati već sutra, ali ne mogu jer je utakmica tek u subotu. Ljudi iz kluba su me nagovorili da dođem, a razgovarao sam i s nekim od suigrača s kojima igram u reprezentaciji. I trener me doista želio, a ja sam htio zaigrati u Premier ligi. Mislim da je ovo ispravna odluka i jako sam sretan što sam ovdje", izjavio je Nunes.

CASEMIRO ODLAZI?

Veznjak Reala Casemiro tražena je roba na nogometnom tržištu. Želi ga Manchester United i spreman mu je ponuditi 215 tisuća eura tjedno, a sada se u priču uključao i Chelsea koji bi isto ovoga veznjaka.

Odlaskom Brazilca, raspao bi se legendarni vezni red Reala - Luka Modrić, Toni Kroos, Casemiro koji je klubu donio toliko trofeja.

BEGOVIĆ U UNITEDU?

Manchester United želi Asmira Begovića, pišu engleski mediji. Doveli bi ga kao rezervu Davidu de Gei. Begović je trenutačno u Evertonu gdje je zamjena Jordanu Pickfordu.

PSG ŽELI SILVU

Manchester City ne želi pustiti Bernarda Silvu pa je Barcelona odustala od posla. No, javio se PSG koji će pokušati s ponudom od 70 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije