Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

Proslavljeni hrvatski olimpijski prvak: 'Svaki igrač mora sjesti sam sa sobom'

Tomislav Pskvalin
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
27.07.2021.
u 15:10

Pratite uživo u našem studiju gostovanje Tomislava Paškalina u studiju Večernjeg TV-a.

U studiju Večernjeg lista ugostili smo legendarnog hrvatskog vaterpolista Tomislava Paškvalina, jedinog rođenog Zagrepčanina s dva olimpijska zlata. Osim svojih uspjeha, komentirao je i dosadašnju igru naših vaterpolista u Japanu, koji su danas izgubili od Australije. 

- Smiješno je spominjati da se Hrvatska uplašila Australije. Samo kada pogledate kvalitetu igrača naših i njihovih. To su igrači s velikim sportskim iskustvom i na nacionalnoj i na klupskoj razini. Jednostavno, nismo imali igru. Stožer će morati jako hitno, jako hitno preispitati što se tu dogodilo. 

- Olimpijske se igre događaju jednom, tu će morati biti prisutan automatizam svih igrača, svako ponaosob će morati popričati sam sa sobom i vidjeti koliki je njegov učinak bio u toj utakmici jer jednostavno ako će se ići tim pristupom, neće biti dobro.

>> Cijeli razgovor možete pogledati ispod:

Tomislav Paškvalin bivši hrvatski vaterpolist s čak 285 nastupa u Hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji u studiju Večernjeg TV-a komentira Olimpijske igre i stanje u hrvatskom vaterpolu.

Nositelj je dviju zlatnih olimpijskih medalja u vaterpolu iz Los Angelesa 1984. i Seoula 1988., svjetski prvak iz Madrida, 1986., europski doprvak 1985. i 1987. i pobjednik Mediteranskih igara 1983.

U srpnju 2014. imenovan je pomoćnikom Ministra znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske zaduženim za Upravu za sport.

Komentara 6

TR
Travno221
21:39 27.07.2021.

Utakmicu s Australcima je izgubio Ivica Tucak. Kakav smušenjak. Ili je pobjedu poklonio Fatoviću, tko zna?

DU
Deleted user
17:14 27.07.2021.

Pogle mu ROLEX Oyster zlatni. Nema se, ha? Eto da netko ne kaže sportašima nije dobro.

DU
Deleted user
19:17 27.07.2021.

Upropastio Bjelolasicu , sredio si dobru sportsku mirovinu , e sad još treba nabrati u marini u Tribunju. Gdje je kraj , kada će biti dosta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije