Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA U NYONU

Poznati su parovi četvrtfinala Lige prvaka, teško je reći što je veća poslastica!

Liga prvaka
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
10.07.2020.
u 12:14

UEFA će i dalje pratiti situaciju te zadržava pravo premještanja utakmica

Voljom ždrijeba određeno je da će Atalanta i PSG te RB Leipzig i Atletico Madrid odlučivati o mjestima za polufinale Lige prvaka, dok će preostala dva četvrtfinalna para biti poznata po završetku odgođenih uzvratnih dvoboja koji su na rasporedu 7. i 8. kolovoza.

Manchester City će na svom stadionu braniti prednost od 2:1 iz prve utakmice protiv Real Madrida, a ukupni pobjednik tog dvoboja će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz sraza Juventusa i Lyona, u kojem će talijanski prvak u Torinu pokušati dostići zaostatak 0:1 iz prve utakmice.

Bayern ima zadatak u Münchenu obraniti velikih 3:0 koje je donio iz londonskog sraza protiv Chelseaja, a bude li tako, Bavarcima će se u četvrtfinalu suprotstaviti bolji iz dvoboja Barcelona i Napolija u kojem je prva utakmica u Napulju završila 1:1.

Četvrtfinalne utakmice su na rasporedu od 12. do 15. kolovoza, a domaćin svih dvoboja je Lisabon. Utakmice će se igrati na stadionima Benfice i Sportinga.

Određeni su i parovi polufinala, koja su na rasporedu 18. i 19. kolovoza, a ždrijeb je htio da jedna od momčadi iz četverolista Atalanta, PSG, RB Leipzig i Atletico Madrid bude 23. kolovoza u borbi za trofej.

Raspored Lige prvaka

Osmina finala - uzvrati (7. i 8. kolovoza)

München: Bayern - Chelsea  (prvi dvoboj 3-0 za Bayern)

Barcelona: Barcelona - Napoli   (prvi dvoboj 1-1)

Manchester: Manchester City - Real Madrid  (prvi dvoboj 2-1 za Man. City)

Torino: Juventus - Lyon  (prvi dvoboj 1-0 za Lyon)

Četvrtfinale (Lisabon, 12. - 15. kolovoza, 21 sat)

ČF 1: Manchester City / Real Madrid - Juventus / Lyon

ČF 2: RB Leipzig - Atletico Madrid

ČF 3: Barcelona / Napoli - Bayern / Chelsea

ČF4: Atalanta - PSG

Polufinale (Lisabon, 18. i 19. kolovoza, 21 sat)

Pobjednik ČF 1 - Pobjednik ČF 3

Pobjednik ČF 2 - Pobjednik ČF 4

Finalni dvoboj za ovogodišnji naslov pobjednika Lige prvaka bit će odigran 23. kolovoza u Lisabonu na stadionu Benfice, s početkom u 21 sat.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
06:50 11.07.2020.

Budući da se igra bez publike, moglì bi utakmice udigrati na maksimirskom ljepotanu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije