Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S njima ide na pripreme

Zlatko Dalić objavio popis igrača koje vodi na Svjetsko prvenstvo!

Zlatko Dalić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
21.05.2018.
u 13:12

Dalić je nedavno istaknuo 32 imena na koja računa, a sada će otpasti čak devetorica nogometaša.

Izbornik Zlatko Dalić danas je objavio popis od 24 igrača na koje računa za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. To su nogometaši koje će povesti na pripreme, ali još uvijek postoji mogućnost zamjene.

 

Dalić je nedavno istaknuo 32 imena na koja računa, a sada su otpala čak osmorica nogometaša. Konačni popis igrača za Svjetsko prvenstvo mora biti prijavljen Fifi do 4. lipnja, a nakon toga moguća je zamjena ozlijeđenih igrača do 24 sata prije prve utakmice koju Hrvatska igra 16. lipnja protiv Nigerije.

 

– Odmah ću objaviti na koja 24 igrača računam, od njih će poslije otpasti još jedan stoper, rekao je Dalić te pročitao imena igrača s kojima će otići na pripreme.

– Naravno, u slučaju neke ozljede, netko s ovog šireg popisa još uvijek se može priključiti. Ali ovi igrači su ti na koje zasad računam.

Ćorluka je ozlijedio list, promatrat ćemo njegovu situaciju i vidjeti kako će proći na pripremama. On nam treba, ali nam treba zdrav. Zbog njegove situacije na popis sam stavio jednog stopera više.

Sa šireg popisa otpali su: Karlo Letica, Borna Barišić, Zoran Nižić, Borna Sosa, Marko Rog, Mario Pašalić, Duje Čop i Ivan Santini.

Dalićev popis igrača

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Bešiktaš), Ivan Strinić (Sampdoria), Dejan Lovren (Liverpool), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dynamo Kijev), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Matej Mitrović (Club Brugge), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter),  Filip Bradarić (Rijeka)  

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Ivan Perišić (Inter), Nikola Kalinić (Milan), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Pjaca (Schalke), Ante Rebić (Eintracht)

Komentara 64

Avatar Django
Django
13:49 21.05.2018.

Najbolje što trenutno imamo. Sve drugo je navijačko komentiranje ili namjerno pljuckanje.

ZG
ZGexil
14:34 21.05.2018.

mi sve da i hoćemo, ne možemo proći bez finala.

Avatar mlijeko
mlijeko
15:30 21.05.2018.

Više manje sve očekivano. Osobno ne bih vodio Kalinića i Bradarića, već Santinija i Roga. Bradarić odigrao katastrofalnu polusezonu i isticao se po kartonima i pričanju sa sucima, a Kalinić se izgubio u Milanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije