Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA KAPETANA
Povratak na članak

Modrić nakon utakmice dao izjave koje će odjeknuti u Hrvatskoj!

– Definitivno se moramo probuditi, prvo upozorenje bilo je protiv Azerbajdžana. Moramo se razbuditi jer ćemo inače imati problema. Nastavimo li ovako, imat ćemo velikih problema da se plasiramo na Euro, a to bi bilo ravno katastrofi – rekao je kapetan

Komentari 118

CF
cicipici_Fr
21:13 24.03.2019.

Ma ni slucajno "zaboraviti"....ja bih im dao da pet puta gledaju snimku utakmice i neka razmisljaju !!! Kako to da smo dobri 15 minuta, u stvari do prvog gola, a onda nas nema sve do drugog gola Madjara....i onda svii lete po terenu zadnjih 15 minuta kako bi izjednacili. Da smo igrali cijelu utakmicu kao zadnjih 15 minuta, tukli bi Madjare sa 3-4 gola razlike.

VL
Avatar mos_mislit
mos_mislit
21:06 24.03.2019.

Luka danas nije imao skim igrat. SRAMOTA. Lovren je trebo dobit crveni poslje onog starta. Kalinic katastrofa mrtav konj. Vida pliva, Rakitica nigdje 180 minuta . Perišić isto .

VL
Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
21:00 24.03.2019.

Zaboravit ....što prije to bolje...Mi možemo i moramo igrat bolji nogomet...Idemo dečki!Idemo Hrvatska !Samo jakoooo 💪

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
21:12 24.03.2019.

Vidjelo se da dečki žele pobjedu i to je za svaku pohvalu no na žalost tri mlake reakcije golmana Kale od koje su dvije završile golovima u našoj mreži odlučilo je utakmicu. u prvom poluvremenu mađari su dobro zaustavili osovinuu modrić-rakitić no na žalost brozović to nije znao iskoristiti. Drugo poluvrijeme naši dečki su uzeli stvar u svoje noge ali ponekad trebaš i sreće. ovog puta nas nije pomazila ali kao navijač HR repke UVIJEK VJERAN! Samo naprijed.

VL
CA
cortesova arkebuza
21:50 24.03.2019.

Iskreno ništa osim poraza nismo zaslužili. Ne boli me toliko poraz koliko način na koji je došlo do njega.Statika je bio jedini element igre i bez obzira koliko mi umišljali da smo dobri SP je završilo prošlo ljeto.Nema opravdanja kad te pobjedi momčad koja je VIŠE HTIJELA !!! Svi će protiv nas ić na 100% to igračima treba bit jasno bez znoja nemamo šanse protiv nikog. Možemo mi spominjat našu klasu al ako tu klasu ne prati trka u istoj mjeri koliko i protivnik trči onda ta klasa nema šansu postat uteg na našoj strani.Potpuno beskrvno prvo poluvrijeme,slučajni gol koji umjesto da nas potjera dati još jedan pa onda iz sigurne obrane u kontre zatvoriti utakmicu mi prestajemo igrati nogomet Ne želim branit Kalinića al prvi gol je katastrofa,dobro nije Lovre sam kriv jer Vida je prije jednostavno pustio igrača da mu pobjegne ali da Lovre nije dirao loptu išla bi pokraj gola,drugi gol je smijurija.Vida van forme,Lovrenu bi netko trebao reč da manje priča jer se sramoti prigovorima kao najobičniji primitivac. Igraj i manje seri Dejane. Perišić premalo za igrača njegovih mogučnosti jednostavno kad nisi od početka 100% onda je nemoguće u 75. minuti početi ozbiljan nogomet igrati.Sljedeće utakmice pokazat će karakter ove momčadi u koji ja ne sumnjam ali zadnje utakmice nisu bile dobre to treba otvoreno priznati.Ako neki nisu više u stanju dati 100% treba forsirati mlađe pa i po cijenu kvalifikacija.Nisu ni Nizozemska ni Italija propale iako se nisu kvalificirale na velika natjecanja.

VL
RO
rogoz
21:24 24.03.2019.

Dalic je najveci krivac,vec nekoliko utakmica prolazimo bez ikakvog plana kako da igramo,pa zato imamo i nekoliko najtezih poraza.Jednostavno taktika mu je kad voda dodje do grla onda se cupaj,umjesto da se stvara tim i igra,imao je za to ipak dosta vremena.Znao je da ce mo igrati protiv bunkera,a nista nije ucinio kako da razbijamo takve protivnike,nego ceka da iz kontre i kod takvih ekipa nesto napravimo.Puno ozbiljnije repke dobro znaju kako da igraju s takvima,nek pogleda Engleze ili Belgijance.Covjek jednostavno nikad nije imao plan.Kalinic nije golman za drugoligasa a on ga stavlja kao naseg prvog.Jako neozbiljno.

VL
DU
Deleted user
21:07 24.03.2019.

Jedno su riječi a drugo su dijela.Dalić ima problem i treba razgovarati s igračima i uzeti u reprezentaciju samo one koji žele stvarno igrati za reprezentaciju a ne statirati.To što su pojedinci zvijezde ne znači da če dati sve od sebe za reprezentaciju.Dalić treba biti iskren i prozvati statiste i bezvoljne glumce i dati šansu samo onima koji iskreno žele da reprezentacija pobjeđuje..

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
21:47 24.03.2019.

Dobri do vodstva i poslije gola stali ! Ne znam kaj su ocekivali ? Isli su u duele ko kakve babe. Na sredini nijedan nas igrac nije isal cvrsto u duel, one tzv. nicije lopte su sve zavrsile kod Madjara. Kalinic je prica za sebe ; prvi gol je primil skroz izkosa u svoj kut, a kod drugog nije izletil van i pokupil centarsut kaj se ocekuje od golmana visokog 2 metra ! Dobro da nije pal i treci , jer je i tu kumoval - krene pa stane ! Lovre je na zalost stalni izvor nesigurnosti - protiv Spanjolske je u golu zavrsil svaki protivnicki udarac, a i protiv Azerbejdzana je kriv. Treba probati Livakovica, Leticu ili Slugu

VL
BI
billynik
22:36 24.03.2019.

S ovakvim golmanom teško možemo pobjediti, da nije dirao loptu kod prvog gola išla bi van i bio je potpuno krivo postavljen, kod drugog gola lopta je nabačena u peterac i umjesto da je pokupi on pleše po crti, katastrofa koju jedino Dalić ne želi vidijet.

VL
AN
Antonio1952
22:26 24.03.2019.

Na Kalinica ne smijes pustit loptu, Perisic mimo formu, Rakitic i Brozovic bez zara djeluju pospano, napadaci odsjeceni. Sve u svemu jako lose.

VL
MA
Marcos
20:50 24.03.2019.

Sramotno!

VL
DU
Deleted user
22:17 24.03.2019.

najlakšu grupu smo dobili, al izgleda da će teško ići ovakvim bezidejnim bezbojnim vatrenim.... tu ne pomaže ni modrićeve zlatne lopte ni ordenja, ni zvučna skupa wm srebrna imena,kad se borbenog duha i htijenja nema. vatreni su se tako niskoo sputili ko zimska temperatura-valjda će se trgnut i opravdat ime favorita i nosioca grupe.

VL
CO
Corson+
22:04 24.03.2019.

Svaki golman u Hr ligi je bolji od Kalinića to odgovorno tvrdim da taj dečko nema pojma niti muda za reprezativnog golmana pa tako primljeni golovi utiče negativno na kompletnu momčad a da ne ispadne da druge štedim kratko ii jasno kolektivni harakiri ovim su se ukakili na srebro iz Rusije svjet nam se smije i sprda sa nama jel im nije jasno to da sad svi gledaju na nas svaku tekmu izgleda da ih nije stid kako igraju

VL
FR
franjo
21:17 24.03.2019.

Napad je najbolja odabrana a ne držanje lopte. To treba da Dalić zna , ali nezna .

VL
CU
cuni
20:58 24.03.2019.

Nije bilo nikakve strasti da se napada. Vise smo isli na dodavanje na nasoj polovici a i to smo slabo izvodili.

VL
MA
markonvk
21:26 24.03.2019.

Strasno.. Ovo nije zasluzilo da se zove utakicom reprezentacije... :(

VL
DO
Domino96
21:38 24.03.2019.

Glavu gore kalinica van livakovic je onaj koji ce spasiti hrvatsku

VL
Avatar comparator
comparator
21:12 24.03.2019.

Luka nažalost ne može sam . Perišić nije dao ništa i to sam morao reći . Nije bilo driblinga ni kombinatorike . Ništa nije bio osmišljeno prije utakmice pa sam gledao jednu trećerazrednu tekmu. Baš sam ljut !

VL
DM
drago.miota
23:18 24.03.2019.

ljudi moji sve bi bilo ok da je branio bilo koji golman iz hr lige nebi primio ni jedan gol ostalo bi bar 1-0 samo Kaliniča van i bit če sve uredu on stvara nesigurnost u obrani ne mrda sa crte ne izlazi na viske lopte a kod obrane šeprtlja on obrani kad ga lopta napuca!!!

VL
IL
ilijan1a
21:48 24.03.2019.

Bit će to na kraju sve dobro

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.