Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA KAPETANA

Modrić nakon utakmice dao izjave koje će odjeknuti u Hrvatskoj!

Luka Modrić
Foto: Facebook
1/10
24.03.2019.
u 20:39

– Definitivno se moramo probuditi, prvo upozorenje bilo je protiv Azerbajdžana. Moramo se razbuditi jer ćemo inače imati problema. Nastavimo li ovako, imat ćemo velikih problema da se plasiramo na Euro, a to bi bilo ravno katastrofi – rekao je kapetan

Malobrojni hrvatski nogometaši izašli su pred novinare nakon što su vatreni poraženi u Budimpešti od Mađarske s 2:1. Kapetan Luka Modrić poručio je:

– Nismo odigrali utakmicu u skladu s našim renomeom. Oni su bili čvršći i to im se isplatilo. Došli su do važne pobjede koja nas stavlja u težak položaj – rekao je Modrić i dodao:

– Definitivno se moramo probuditi, prvo upozorenje bilo je protiv Azerbajdžana. Moramo se razbuditi jer ćemo inače imati problema. Napravili smo veliki uspjeh, ali to sada moramo ostaviti sa strane. Ranije sam rekao da će biti teška grupa i to se pokazalo. Moramo se razbuditi.

Jesu li igrači stigli razgovarati nakon poraza?

– Nije sada vrijeme za razgovor, ali sigurno ćemo razgovarati. Nastavimo li ovako, imat ćemo velikih problema da se plasiramo na Euro, a to bi bilo ravno katastrofi – izjavio je Modrić te zaključio:

– Moramo biti strpljivi, brže igrati i puno se kretati. To nismo imali danas ni protiv Azerbejdžana. Jednostavno, moramo se trgnuti. Ne shvaćati tragično, ovo je veliki udarac za nas i nismo to očekivali, ali moramo imati u glavi da moramo biti mnogo bolji.

Poraz je prokomentirao i Dejan Lovren.

– Tek je početak, imamo još dosta utakmica. Moramo se razbuditi i u idućim utakmicama pokazati naše lice. Boli nas svaki poraz, ali moramo nešto naučiti. A sada smo naučili da nije dovoljno živjeti na staroj slavi, nego gristi svaki dan i pokazati da taj uspjeh nije bio puka slučajnost – rekao je branič Liverpoola.

Što im je Dalić rekao?

– Izbornik nam je rekao da dignemo glavu, naučimo iz pogrešaka i idemo dalje. Ova utakmica neće ništa promijeniti jer svi imamo strast u sebi.

Komentara 118

CF
cicipici_Fr
21:13 24.03.2019.

Ma ni slucajno "zaboraviti"....ja bih im dao da pet puta gledaju snimku utakmice i neka razmisljaju !!! Kako to da smo dobri 15 minuta, u stvari do prvog gola, a onda nas nema sve do drugog gola Madjara....i onda svii lete po terenu zadnjih 15 minuta kako bi izjednacili. Da smo igrali cijelu utakmicu kao zadnjih 15 minuta, tukli bi Madjare sa 3-4 gola razlike.

Avatar mos_mislit
mos_mislit
21:06 24.03.2019.

Luka danas nije imao skim igrat. SRAMOTA. Lovren je trebo dobit crveni poslje onog starta. Kalinic katastrofa mrtav konj. Vida pliva, Rakitica nigdje 180 minuta . Perišić isto .

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
21:00 24.03.2019.

Zaboravit ....što prije to bolje...Mi možemo i moramo igrat bolji nogomet...Idemo dečki!Idemo Hrvatska !Samo jakoooo 💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije