Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA I BOL U ĐAKOVU

Posljednji ispraćaj Denisa Tota: Stigli Nenad Bjelica, otac Domagoja Duvnjaka...

Đakovo: Posljednji ispraćaj rukometaša Denisa Tota
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/18
12.04.2022.
u 15:22

Okupljeni su kazali da je to bio možda i najmasovniji sprovod kojeg je Đakovo ikad vidjelo...

Obitelj i prijatelji oprostili su se u Đakovu od Denisa Tota (27), hrvatskog rukometaša ubijenog u Skoplju sa 6. na 7. travnja.

 

Na groblju se okupio poveći broj ljudi, što samo potvrđuje sve što se i moglo čuti posljednjih dana - da se radilo o jednoj izuzetnoj osobi. Vedrom mladiću zaraznog osmijeha i osobnosti, koji dolazi iz jednako predivne obitelji, voljene od svih koji su ih poznavali.

Od poznatih lica stigli su Nenad Bjelica, Mile Petković, Miro Bičanić, Vlado Kovačević, Stjepan Jukić, Tuna Labak, otac Domagoja Duvnjaka... Denisov otac Igor bio je poznati nogometaš u Prvoj HNL, danas je trener u Croatiji iz Đakova, iz koje su stigli apsolutno svi, kao i iz kluba Torpedo Kuševac. Okupljeni tvrde da je to vjerojatno najmasovniji sprovod koji se pamti u Đakovu.

 

Zašto je onako pretučen i u konačnici ubijen, možda će se doznati narednih dana. Zasad se samo zna da je napadnut ispred noćnog kluba u Skoplju i nemilosrdno udaran dok je ležao na tlu.

>>> Trenutak ubojstva Denisa Tota

Tukle su ga tri osobe, dva muškarca i jedna žena. Upravo je ona bila najkrvoločnija, skakala je i udarala Denisovo nepomično tijelo sve dok je nisu silom udaljili od njega. Svjedoci su potvrdili da je sve krenulo nakon što joj je hrvatski rukometaš nešto rekao dok je bila u taksiju. Nije poznato što, ali odmah je krenuo napad i predvodio ga je Angelo Gjorgievski. Uputio je prvi udarac, srušio Denisa i tad je krenulo iživljavanje. Njega jedino još policija nije uhitila jer je još uvijek u bijegu.

Kad su okupljeni shvatili da se 27-godišnjak ne miče, uslijedila je panika, ali Hitna je pozvana tek oko sat vremena nakon napada, što je u konačnici bilo prekasno. U bolnici su pak ponuđene iznimno čudne informacije, zbog kojih se pojavila sumnja da netko pokušava zataškati ubojsto. Rečeno je da Denis nije imao na tijelu tragove nasilja nego je umro od srčanog udara. Tako nešto već na sami pogled videosnimke djeluje potpuno nevjerojatno.

- Sve predmete žrtve i osuđenika preuzeli su istražni organi i sve će se ispitati. Uzeli smo odjeću koju je nosio, telefon i sve stvari koje su u tom trenutku bile kod njega - izjavio je ministar unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije Oliver Spasovski te odbacio tvrdnje da se nešto zataškava ili da je nestao dio snimki s nadzornih kamera.

Ipak, netko će morati objasniti navode iz bolnice, bez obzira što je Tužiteljstvo odbacilo mogućnost podizanja optužnice.

Ključne riječi

Komentara 1

SM
san.martino
15:11 12.04.2022.

Pa zasto je tek nakon sat vremena pozvana hitna!?Ne treba ici u te banana drzave,ne treba ici istocno od raja! Kod nas su njihovi drzavljani zasticeniji i s vecim pravima od nas domacih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije